VWTR nöbet durumu

Başlatan freegane, 24 Ekim 2008, 05:33:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

salihsefa

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

o.bilge

Alıntı yapılan: SNCKTR - 10 Şubat 2012, 05:21:20
üni. basladı nöbetler yine bende  :D :)
ikinci öğretim miyiz usta

SNCKTR

Alıntı yapılan: o.bilge - 10 Şubat 2012, 13:03:13
ikinci öğretim miyiz usta
tabikide aksam 6 da okul cuma günleri tatil ben antalyada nöbeti tutuyorum  :) :D

o.bilge

Alıntı yapılan: SNCKTR - 10 Şubat 2012, 13:37:05
tabikide aksam 6 da okul cuma günleri tatil ben antalyada nöbeti tutuyorum  :) :D
hobaa biz de ikinci öğretimiz ustaa bizim de 4te

SNCKTR

benim şansa 3 puan yuzunden ff var fizikten finalden 35 altı alan cana giremiyormus mecbur yaz okulunda vericem o dersi ah ah hocanın  :bekleriz:  >:(  :)

o.bilge

Alıntı yapılan: SNCKTR - 10 Şubat 2012, 17:05:28
benim şansa 3 puan yuzunden ff var fizikten finalden 35 altı alan cana giremiyormus mecbur yaz okulunda vericem o dersi ah ah hocanın  :bekleriz:  >:(  :)
ben daha bölüme yeni geçtim :D hazırlıktı bu sene güzde verdim bütün hazırlığı şimdi üstten max 27 kredi ders alıcam :D

salihsefa

ibretül versite serisini bilmeyen arkadaşlar için tavsiye ediyorum. her üniversite öğrencisine uyan güzel bi video çalışması :D Allah yardımcınız olsun arkadaşlar vize final ömürden ömür götürür ya, hey gidi günler :-X

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

o.bilge

Alıntı yapılan: salihsefa - 10 Şubat 2012, 20:40:57
ibretül versite serisini bilmeyen arkadaşlar için tavsiye ediyorum. her üniversite öğrencisine uyan güzel bi video çalışması :D Allah yardımcınız olsun arkadaşlar vize final ömürden ömür götürür ya, hey gidi günler :-X
eyvallah  :saygılar

salihsefa

kolay gelsin gençler  ;)

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

salihsefa

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.