Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
jetta mkII için jant...

jetta mkII için jant...

Başlatan Mete35MkII, 23 Ekim 2008, 19:12:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mete35MkII

arkadaslar 84 model dizel mkII jetta m var.buna yeni cıkan 4 bijon 15inç Borbetlerden Takmayı dusunuyorum... acaba bır sorun olurmu surtme yaparmı diye  dusunuyorum.ve size danıstım.yanıtlarınızı bekliyorum. şimdiden tesekkurler... ::)ı
,...,,,

escocem

8j diye biliyorum 15leri 195 50 15 lastik takarsan kolay kolay süretmez çok yüklemedikce aracı :)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: escocem - 24 Ekim 2008, 01:42:20
8j diye biliyorum 15leri 195 50 15 lastik takarsan kolay kolay süretmez çok yüklemedikce aracı :)

8J ise jant 195/50 arkalarda sürter gibi geliyor bana..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

corrado

J   sine göre değişir  :D
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

oguz oktay

abi şimdi bu sürtmüyormuymus yaaa :D

Mk1GTI

Alıntı yapılan: corrado - 24 Ekim 2008, 16:54:57

J   sine göre değişir  :D

Havalı süpansiyon var bunda...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ramcho®

yay koymadıysan ve ya kesmediysen yayları sürtme yapmaz....

Mete35MkII

yok arabayı kesmeyi dusunmuyorum yanı  size gorede en iyi olacagı 15 herhalde beyler?
,...,,,