Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Afyonda VW Servisi

Afyonda VW Servisi

Başlatan idril, 21 Ekim 2008, 12:00:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

idril

Arkadaşlar Afyon da VW servisine giden varmı hiç?Ben yeni geldim afyona da bilmiyorum nasıldır?
Teşekkürler...
http://www.arabatercih.com
http://www.anneolmakistiyorum

HkN

Bakalım kesin değil ama ileride orada çalışabilirim o zaman yardımcı olurm. Şu anda bende afyondayım

white quattro

dem oto var... afyon antalya karayolunda... yağ ve filtremi değiştirmiştim.. toplam 90 tl ödemiştim...
quattro

erdm805

bendede aynı sorun var arkadaşlar ben Bolvadinde oturuyorum afyonda bildiginiz veya duyduğunuz güven,l,r özel servis arıyorum paylaşırsanız sevinirim

HkN

Ben Afyon DEMOTO dayım. Elimden geldikçe yardımcı olurum

violetlive

benim ilk 10000km bakımını yaptırdım 296 tl tuttu .hakan bey var orada tavsiye ederim benimle baya ilgilendi.servis olarak bir sıkıntı çıkarmadılar.kaza yaptıgımdada gitmiştim.beğendim

violetlive

ya bende kimi kime öneriyorum.ben bahri babacan bolvadinden nasılsınız hakan bey...

HkN

Ehehehe nedemek Bahri ..

Ne gerekiyorsa çekinmene gerek yok biliyorsun

erdm805

hakan kardeşim dem otoya gelmek istiyorum ama yetkili servis lpg li araçların lpg bakımını yapmıyor servis bakımından sonra birde lpg bakımı için başka ustaya gitmek zorunda kalıyoruz.

sniper947

sakın ha demoto aman uzak dur

white quattro

Hakan Ataman'ı tanımadan karar vermeyin ;)
İlgi alaka bilgi vs. vs. vs
quattro

sniper947

daha geçen gün ordaydım
saglam arabamın ayrını bozdular bogaz kelebegini degiştir + lmda sensörünü degiştir =1400 ytl
sakın ha
lamda arabamın kasımda degişdi dedim hemen nerde özel sewrviste deyince çıkmadır çakmadır falan filan
afyon dem odo kocaman bir sıfır

sniper947

zerre kadar anlayan yok bilgisaya sok
ne arıza çıkarsa degiştirelim
utanmasalar arabanın alt takımınada bilgisayarda bakım komple alt takım yaptıracaklar

HkN

Alıntı yapılan: sniper947 - 26 Nisan 2011, 17:23:02
daha geçen gün ordaydım
saglam arabamın ayrını bozdular bogaz kelebegini degiştir + lmda sensörünü degiştir =1400 ytl
sakın ha
lamda arabamın kasımda degişdi dedim hemen nerde özel sewrviste deyince çıkmadır çakmadır falan filan
afyon dem odo kocaman bir sıfır

Merak ettim o kadar kötülüyorsunuz ? Hangi araç ne yapıldı aracınıza ? Zerre kadar anlamıyor diyorsunuz bunu neye göre söylüyorsunuz. Bunu söylüyorsunuz demekki siz daha iyi anlıyorsunuz ? Acil cevap bekliyorum ?