Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon) - Sayfa 174

VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon)

Başlatan GolfMk1Cabrio, 20 Ekim 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 10 Eylül 2012, 21:07:04
Bilecik'teki esnaf çok begeniyo abi benim arabayı  ;D

Kızlar beğensin yeter. Esnaf ne iş yaa içinde baklava açıp kebapmı yapacaklar alalaa.. Bizim başka planlarımız var yahu :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

Araba altında çürümete terk edilen tek araba seninki olacak galiba.. şöyle patlat bir kaporta boya en kralından.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: htmetin - 11 Eylül 2012, 15:56:54
Araba altında çürümete terk edilen tek araba seninki olacak galiba.. şöyle patlat bir kaporta boya en kralından.
Beklemedeyiz hala önce stock yabıcaz sonra RESTO  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

KUCUKSU

Güzel fotolar ama artık yavaş yavaş toplasan aracı..

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: KUCUKSU - 11 Eylül 2012, 20:59:32
Güzel fotolar ama artık yavaş yavaş toplasan aracı..

Abi inan artık yıkamaya bile fırsatım olmuyor bi bugün biraz boşlugum vardı fena hastalandım hiç elleyemiyorum git-gel o kadar  :-\ Üniversite bitsede en çıtırından bi RESTOlasak  ::)

fatih_06

bencede acele etmene gerek yok bu araba senin torunlarına gider böyle devam ederseniz :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: fatih_06 - 13 Eylül 2012, 20:51:01
bencede acele etmene gerek yok bu araba senin torunlarına gider böyle devam ederseniz :)
Bencede yavaş olsun güzel olsun ama çevremdeki baskı artık bana yaglı boyayla araba boyatıcak kıvama getirdi  ;D

fatih_06

böyle giderse bir gece ansızın gelebilirler dikkat et.. bi bakmışın sabaha araba restolanmış  :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: fatih_06 - 16 Eylül 2012, 22:05:30
böyle giderse bir gece ansızın gelebilirler dikkat et.. bi bakmışın sabaha araba restolanmış  :D
Büyük sevaba girmiş olursun ama mahalleden çıkartmazlar seni saolsun arkadaşlar benden iyi bakıyo  :D

white quattro

Alıntı yapılan: boralp - 10 Eylül 2012, 21:09:26
az kaldı gökhan aracın yakında rat olacak :)

+1.8TQ  :D
quattro

GolfMk1Cabrio

MeTHea35

cabrioler gökhan :D maşallah kardeşim

GolfMk1Cabrio