Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon) - Sayfa 175

VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon)

Başlatan GolfMk1Cabrio, 20 Ekim 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

Dün geceki TuningFest'ten bir kare  :)

safakaksu90

TEYOLOGY

az kaldı Gökhan. yakında neden metalik gri'yi ruhsata işletmedin diye aracı bağlayacaklar. 5-10 defa daha silersen sacın rengi tamamen ortaya çıkacak.  :bekleriz:
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

cavanozz

hayret fotoda sen yoksun gökhan  ;D
yeni yine yeniden..!! 8)

06kzn39

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 22 Ekim 2012, 03:00:20
az kaldı Gökhan. yakında neden metalik gri'yi ruhsata işletmedin diye aracı bağlayacaklar. 5-10 defa daha silersen sacın rengi tamamen ortaya çıkacak.  :bekleriz:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

GolfMk1Cabrio

Çok az kaldı baglıyorum mevzuyu RAT STYLE   :D

GolfMk1Cabrio

Bu fotografı Can abim için yüklüyorum beni mi istemiştin abi  ;D

cavanozz

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 24 Ekim 2012, 00:42:36
Bu fotografı Can abim için yüklüyorum beni mi istemiştin abi  ;D

ha şimdi oldu işte.. sizi ayrı görmeye alışkın değiliz  ;D   >:D
yeni yine yeniden..!! 8)

GolfMk1Cabrio

Biliyorsunuz yıllardır bu sitedeyim çok şeyler ögrendim sizden şimdi ögrendiklerimi icraate dökme vakti geldi diye düşünüyorum artık lambalarda tanımadıgım adamların durup araban çok süper bide boyansa fena olur demelerinden bıktıım  :D Kısmetse arkadaşımla anlaştım uzun bir süreligine garajını devralıcam ögrenci oldugum için belki bir şeyler eksik kalıcak yada çok geç olucak belki uzuuun bir süre binemiycem MK-I'ime ama bu kadar özen gösterdigim arabama haksızlık yapıp küçük düşürmek istemiyorum artık yollarda kalmaya başladım kısmetse EN YAKIN ZAMANDA proje için kollarımı sıvıyorum Bursa ya gittigimde sökebildigim kadar sökerim her gittigimde incik boncuk vs derken ugrasıcaz bakalım  kaporta-boya harici geri kalanını kendim yapmayı düşünüyorum ama dedigim gibi uzun bir süre aranızda olmayacaz gibi bu arada fotografsızda kalmayacaksınız merak etmeyin  ;D Degişiklik olarak orjinal dışına çıkmamayı düşünüyorum tavsiyeleriniz varsa seve seve dinlerim  :tamamdir Bagaj kapagındaki yazıları iptal etmeyi düşünüyorum belki bagaj kapagı dügmesinide iptal edebilirim tavsiyesi olanlar buyursun hodri meydan  :tamamdir

TEYOLOGY

ilk tavsiye benden olsun Gökhan. bence sökmeye girişmeden önce takılacakları toplamaya başlaman daha hayrına olur.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 31 Ekim 2012, 21:25:00
ilk tavsiye benden olsun Gökhan. bence sökmeye girişmeden önce takılacakları toplamaya başlaman daha hayrına olur.
Takılıcak olarak bişey yok abi istedigim parçalar hep ekstra şeyler eger ben sökmezsem kışında durmam sürekli gezmeler falan başlamak bitirmenin yarısıdır dedik kısmetse Bursa ya döndügümde ufak ufak başlıyacam  :)

STAK67

hadi hayırlısı o zaman gökhan :) bagaj düğmesini bence iptal etme. olbildiğince orijinal toplamaya bak :) şimdiden kolay gelsin