VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon)

Başlatan GolfMk1Cabrio, 20 Ekim 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: htmetin - 13 Mart 2012, 15:14:35
Sen şimdiden bir ustaya ver sağını solunu toplasın arabanın.. Ruhu var bu cabrinin ona saygı duymak gerekir...... :tavazn:
Abi veremiyorum da gönlüm el vermiyo ya ayrı kaldığımda dayanamıyorum  :-[
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

STAK67

fotolar çok güzel gökhan  :)

GolfMk1Cabrio

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 13 Mart 2012, 12:11:53
Yok abi senin hatrına arabanın sağ tarafını boyatıcam sol tarafını boyatmıycam  :D

hayır olmaz. bel altı boyat.  :bekleriz:
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 13 Mart 2012, 21:40:37
hayır olmaz. bel altı boyat.  :bekleriz:
Tamam abi Bursa'ya gideyim bu işle senin hatırın için detaylı olarak ilgilenicem  :)

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 13 Mart 2012, 21:42:14
Tamam abi Bursa'ya gideyim bu işle senin hatırın için detaylı olarak ilgilenicem  :)

tavanı boyatma ama

o değil de sonunda seni delirtip eline sprey boya alıp kaporta tente jant demeden boyaya girişmene sebep olacağım.  :D
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 13 Mart 2012, 21:46:25
tavanı boyatma ama

o değil de sonunda seni delirtip eline sprey boya alıp kaporta tente jant demeden boyaya girişmene sebep olacağım.  :D
Düşünmedim değil alıcam sonunda spreyi elime valla kendim boyuyacam o olucak  ;D

GolfMk1Cabrio

Bize yaz geldi artık  8) İç-dış komple yıkadım kızımı güzelcene piyasa yaptık dün bugünde BMW'cilerin buluşmasına davetimiz var prof çekimleri yapınca eklerim yeni fotoları etrafımda dönerken falan çekerim fotoğrafları  ;D

VosWoscu06

Hadi baklım fotoları merakla bekliyom :tamamdir.. Ama sen o arabaya nasıl sığıyo abi yaaa boy heralde 1.90 felan.. ;D ;D :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: VosWoscu06 - 18 Mart 2012, 10:34:18
Hadi baklım fotoları merakla bekliyom :tamamdir.. Ama sen o arabaya nasıl sığıyo abi yaaa boy heralde 1.90 felan.. ;D ;D :sevgi:
MK1'in içi geniş  :) Bu arada boy 1.97  :melek:

TanerErbay

Alıntı yapılan: VosWoscu06 - 18 Mart 2012, 10:34:18

distan o kadar genismis gibi durmuyor, ama genis bir araba

bu arada Gökhan masallah 1,97 :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: TanerErbay - 18 Mart 2012, 11:30:47
distan o kadar genismis gibi durmuyor, ama genis bir araba

bu arada Gökhan masallah 1,97 :)
Herkes dışardan ufak gibi görüyor aslında dıştanda o kadar ufak bi araba değil ama içi gerçekten geniş  8) Eyvallah Taner abim nabıcaksın Allah vergisi ama bazen iş görüyo uzun boylu olmak :D

TanerErbay

bazen is görüyor, bazende is aciyor

Örnegin

Annen mutfaktaki üst dolaptaki tencereyi almak icin, seni filmin en heyecanli kismini seyrederken mutfaktan cagirmasi oluyordur :)

basima benimde gelir cok :)

bende 1,86m 98 kilo bir adamim, gayet rahatim aracta :)

GolfMk1Cabrio

Bugün Bilecik'e dönüyorum arkadaş fotoğraf çekimi yapalım dedi kıramadım çekim yaptık yine  :) Çekimler yaptıktan sonrada BMW'cilerin buluşmasına katıldık mekana girdim şu kelimleri duydum '' geldi işte '' merkalı bakışlar falan o kadar BMW olmasına rağmen farklı olmak çok başka bişey gerçekten  8) Daha çok fotoğraf var ama hepsini atıp siteyi çökertmek istemedim gerisine facebook adresimden bakabilirsiniz  :tamamdir