Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon) - Sayfa 120

VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon)

Başlatan GolfMk1Cabrio, 20 Ekim 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: 16HLK16 - 13 Haziran 2011, 21:21:25
:D :) 
Kıskanma benim kız arkadaşım bile senden iyi biliyo VW sevgisini pis paliocu seni  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 13 Haziran 2011, 21:34:17
Kıskanma benim kız arkadaşım bile senden iyi biliyo VW sevgisini pis paliocu seni  :D
;D ;D ;D ;D
ADK

GolfMk1Cabrio

Kız arkadaşım yolda kısmetse bugün prof çekim yapıcaz 1-2 adet  :tavazn: Hem beni BBB için eğiticek  :melek:

16HLK16

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 13 Haziran 2011, 21:34:17

zuuahuhauha  :) tabi tabi biliyor bilmez mi  :) iki günde değişti bu adam da tam bir light oldu varsa yoksa kız arkadası :)

palio tabi :)  yakıt için kullanıyorum palio şehir içi :) bi ara gelde gözlerin full depo görsün :) depoyu fulleyemedikten sonra napayım o arabayı 20-50 hayat mı geçer :) 20 TL benzin :) ziinnkkk 4.545464654654654654654 litre benzin :)

gözler benzin lambalarında    :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: 16HLK16 - 16 Haziran 2011, 17:32:44

zuuahuhauha  :) tabi tabi biliyor bilmez mi  :) iki günde değişti bu adam da tam bir light oldu varsa yoksa kız arkadası :)

palio tabi :)  yakıt için kullanıyorum palio şehir içi :) bi ara gelde gözlerin full depo görsün :) depoyu fulleyemedikten sonra napayım o arabayı 20-50 hayat mı geçer :) 20 TL benzin :) ziinnkkk 4.545464654654654654654 litre benzin :)

gözler benzin lambalarında    :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Neyseki benzin lambamız yok  >:D

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

GolfMk1Cabrio

Dün çektiğimiz bi kaç poz fotoğraf daha fazla var ama en beğendiklerim bunlar diğerlerine faceden bakanlarınız var zaten :D

ReDDeviL

Maşallah, gokhanim fazla lafa gerek yok bu araci canli gorup kullandgim
İcin sansliyim ;)
ADK

suskun

H.G WORKS

atego

Maaşallah, buluşmada göreceğiz inşallah di mi?

®oyal

Genç telefonuma cevap ver, hazırlık yapacağız. ::)

GolfMk1Cabrio

Teşekkürler abilerim yorumlarınız için foto boyutları sanırım biraz büyük bayağı sıkıntı oluyodur en yakın zamanda hallederim  :tavkiss: Malesef abi benim kızı buluşmaya getiremiycez seneye İnşallah  :-[

16HLK16

nie bulusmaya gotremiyonki :) yolda kalcm korkusumu :) yoksa benzin lambami arizali x)