Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon) - Sayfa 96

VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon)

Başlatan GolfMk1Cabrio, 20 Ekim 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: STAK67 - 02 Mart 2011, 17:55:17
o olmasa bile bi zımpara boya tamamdır boyayı 15 liraya dolduruyolar bide zımpara alırsın söküp boyarsın 
Siyah falan yap diceksen hiç yanaşma ben Cabby'e siyah tamponu yakıştırmıyorum hem direk zımpara + boya olunca sökülüyor onun altına özel plastik boyası atıyorlar kırmızıya boyamadan önce onu atman lazım bu tamponlar 12 sene önce mi ne boyandı daha yeni yeni sökülüyo boyaları onlarda yani sürtünmeden olanlar  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

STAK67

yok araba rengi dolduruyo boyacılar

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: STAK67 - 02 Mart 2011, 18:00:41
yok araba rengi dolduruyo boyacılar
Nasıl yani doldurmak derken nasıl oluyo abi  :-X

STAK67

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 02 Mart 2011, 18:12:49
Nasıl yani doldurmak derken nasıl oluyo abi  :-X

gökhan sen sanayide değilmisin yav yada hiçmi bakmıyosun sağına soluna sprey boyaya arabanın rengine göre dolum yapıyolar heryerde 15 tl 400ml. dolduruyo ve o senin tamponlarını çok rahat boyar hatta kalır bile

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: STAK67 - 02 Mart 2011, 18:17:47
gökhan sen sanayide değilmisin yav yada hiçmi bakmıyosun sağına soluna sprey boyaya arabanın rengine göre dolum yapıyolar heryerde 15 tl 400ml. dolduruyo ve o senin tamponlarını çok rahat boyar hatta kalır bile
Yeminle ilk defa senden duyuyorum en yakın zamanda alıyorum öyleyse  vuruk tampona son artık  :D

MeTHea35

o değilde gökhan balon tampon yapsan tadından yenmez  ;)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 02 Mart 2011, 19:53:39
o değilde gökhan balon tampon yapsan tadından yenmez  ;)
Yok ki abi kolay bulunan bişey değil en sonunda bulucam sokakta bi CABBT sökücem ama kıyamıyorum ki  :melek: Hemde şu anlık ona bütçe yok malum ön arka balon tampon + uzun tip çamurluk plasktikleri + marşpiyeller komple takım biliyosun yani toplam kaç paradır acaba yoksa bende çok istiyorum balon tampon Mk2'lerinki,si kolay bulunuyorda Mk1'inkisi hiç yok gibi bişey  :-[

MeTHea35

dogru soyluon kardeşim yurdşında tanıdık olsa gidip gelen anlayan ince ince getirse süpper olurdu

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 02 Mart 2011, 21:46:05
dogru soyluon kardeşim yurdşında tanıdık olsa gidip gelen anlayan ince ince getirse süpper olurdu
Gidip gelen çok ta anlayan yok bi abime söyledim bi cabrio var tentesini söküp getirebilir misin diye bana dediği cevap aynen bu ''Tamam getireyim nerden nereye kadar kesicem çakıyla kessem problem olur mu ''   :t

musa

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 03 Mart 2011, 11:40:24
Gidip gelen çok ta anlayan yok bi abime söyledim bi cabrio var tentesini söküp getirebilir misin diye bana dediği cevap aynen bu ''Tamam getireyim nerden nereye kadar kesicem çakıyla kessem problem olur mu ''   :t

;D ;D ;D ;D ;D

betazom

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 03 Mart 2011, 11:40:24

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D cidden bu cevap geldimi kardeş.

GolfMk1Cabrio

Böyle güzel havayı bulmuşum kaçar mı kızımın bütün paspaslarını çıkarttım vitesion ordaki orta konsoluda söktüm kalorifer motorundaki sürekli gelen soğuk havayı kestim artık içerisi daha iyi ısınıyo hepsini yerine koydum içini bi güzel süpürdüm yemek yedikten sonrada dışını yıkıycam kızımın  :sevgi:

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 03 Mart 2011, 14:31:25
Böyle güzel havayı bulmuşum kaçar mı kızımın bütün paspaslarını çıkarttım vitesion ordaki orta konsoluda söktüm kalorifer motorundaki sürekli gelen soğuk havayı kestim artık içerisi daha iyi ısınıyo hepsini yerine koydum içini bi güzel süpürdüm yemek yedikten sonrada dışını yıkıycam kızımın  :sevgi:
:tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/5456/03032011058.jpg[/img]
[IMG]http://img851.imageshack.us/img851/156/03032011059s.jpg[/img]
Yıkadıktan sonra fotoğraf çekmedim zaten çokta kirli değildi ama ben yinede yıkadım temizken fotoğraflarıda sonra koyarız İnşallah  :sevgi: