Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon) - Sayfa 50

VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon)

Başlatan GolfMk1Cabrio, 20 Ekim 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Tente örtüsünün fotoları bunlar yan tarafında geçmeli çıtçıtlardan var ön tarafında ayakkabı çıtçıtlarından var arka tarafındada kanca var  ;) Ben tenteyi sonradan diktirttiğim için arka taraflarındaki kancanın geçme yerlerini dikmemişler yanları takabiliyorum anca ama ön çıtların nereye bağlandığını bende çözemedim varmı fotosu ama bulamadım  :-[
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

Pardon fotolardan biri kaynama yapmış  :-[ Nabayım dün gece çok yağmur yağıcağını söylediler bende içini yeni temizlemiştim böyle bi önlem aldım  :-[

GolfMk1Cabrio

Han

dün gece baktım onada sisirmisler kaportayı hosuma gitmedi  :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Mk1GTI

Orjinallikmi kalmış muhahaha.. Türkish body kit. Mk2 KR motor. Koltuklar değişmiş..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

veeee  sonunda tente örtümüzü taktık niye daha önceden örtmüyormuşumki sanki bunu inanılmaz görüntüsünü değiştirdi kirliliğine aldanmayın sanayi tozu yan dükkanda tadilat varmış tozlar olduğu gibi geldi benimkisine   :) Artistlik fotoları yakında  :tamamdir  MAŞALLAH'lar eksik olmasın  :sevgi:

gültekin77

Maşaallah.
Gökhan senin arabanın beyazını gördüm geçen,hem de satılıktı.
89 model cabrio,yalnız çok istiyordu 8500 tl.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: gültekin77 - 19 Haziran 2010, 21:52:25
Maşaallah.
Gökhan senin arabanın beyazını gördüm geçen,hem de satılıktı.
89 model cabrio,yalnız çok istiyordu 8500 tl.
Eğer durumu iyiyse 8500TL çok bi para değil emin ol hemde 89 model arabaya tam olarak nerde lastladın abi sizin o taraflardamı 16 CBV plakaysa güzel bi araç o para değer yani  ;)

Han

güzel olmus gökhan bende benm atslere islem yapmaya basladım ufaktan çok güzel olacaklar seninkiler et kaç tı?? :tavkiss: öncedende sormus olabilirim belki kafa kalmadı :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

gültekin77

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 19 Haziran 2010, 23:03:04
Eğer durumu iyiyse 8500TL çok bi para değil emin ol hemde 89 model arabaya tam olarak nerde lastladın abi sizin o taraflardamı 16 CBV plakaysa güzel bi araç o para değer yani  ;)

Yıldırım'da Gökdere'ye yakın Kervan market'in yanında görüyorum,plakasını bilmiyorum.
Temiz görünüyor zaten,fotosunu da çektim ama silmişim yanlışlıkla.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ercijuana - 19 Haziran 2010, 23:43:50
güzel olmus gökhan bende benm atslere islem yapmaya basladım ufaktan çok güzel olacaklar seninkiler et kaç tı?? :tavkiss: öncedende sormus olabilirim belki kafa kalmadı :tavkiss:
Saol abi darısı senin davşana benim ATS'ler önler ET28 arkalar ET20 böyle daha uyumlu gözüküyo arkalar daha ofsetli çok güzel duruyo millet bu ATS lere bayıldı ya öteki jantlardan sonra bana bile bi garip geldi arabanın yolda gidişi,virajlara girişi,dikkat çekişi hepsi +  :sevgi: Maşallah diyelimde büyü bozulmasın  :tavazn:

burak.akın

maşallah gökhan :) tatlı araba

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: burak.akın - 20 Haziran 2010, 16:01:39
maşallah gökhan :) tatlı araba
Eyw. aga saol darısı senin başına İnşallah  ;)