Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Daha neler Yapılabilir ? ? ?

Daha neler Yapılabilir ? ? ?

Başlatan GolfMk1Cabrio, 18 Ekim 2008, 12:53:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Herkese slm bnde arabamın pilakasını söküp ön cama koymak istiyorum ama ehliyetsiz olduğum için polis durdurur die korkuyorum bazı arkadaslar tamponun yan tarafına almış bnde yapmak ıstıyorum ama nasıl bnm tamponun tam ortasının alt tarfında çukurları var solermısınız nasıl yaptıgınız ? ? ?  Ayrıca daha neler yapılabilir acaba küçük masraflar olmak şartıyla tabi h ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

®oyal

Plakanın arkasına destek yaparak yan trafa alabilirsin.
Orjinal olarak 95-98 Mitsubishi L300 lerin plakası yandadır ve destek zemini vardır.
Birde aracını canlı canlı görmek isterdim.Adresi özelden verirsen gelirim. ^-^

escocem

bu gün ölçü aldı kaportacı samimi bi abim p.tesi alıcam zamanım olmadığı için bekleyemedim yapılmasını.salı günü takarken fotolarla anlatırım :tamamdir

GolfMk1Cabrio

bu buyuk olan farlara beyaz far ampulu taktım kısmetse kucuklerede takıcam

GolfMk1Cabrio

Bende cok gusel ATS cup jantlar var 15 jnt ama bnmkıde normal 14 jnt solıcem babama ama ıste surtuo dıo ama bn genede takıcam ATS lerı
:sevgi:

cabrio63

aracının resimlerini koyman mümkün mü?

GolfMk1Cabrio

ya herkes dıokı ımageye yuklıcen detaylı olarak anlatırsanız bende yuklemek ısterım ama kımse anlatmıyokı herkes www.images.com bılmem ne dıo bırakıo lutfen detaylı olarak anlatın :(

GolfMk1Cabrio

Üzerinde bulunan jantlar bunlar :sevgi:

GolfMk1Cabrio

oleeeeeey sonunda resımı yukledıııııım cok tesekkur ederım sayın saydam bey abım :sevgi:

saydam

rica ederim, biraz daha foto 1 tane ile bırakma.

GolfMk1Cabrio

Söyler misiniz az masraflı olmak şartıyla daha neler yapılabılır plakayı nasıl yaptırabilirim kaportacı akrabam var hemde çok yakın bu kare plakalardan takmak istiyorum szi tarif edin ben ona sölerim başka acaba daha bir sürü şey var ama neler oldugunu bilmiorum işte  ??? Şaşkınım yani ???

GolfMk1Cabrio

sayın saydam bey abıım bnde senın arabnı gormek ısterım sende resım koyar mısın???

saydam

http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/buda-benim-mk-1-im-t5125.0.html

burdan bakabilrsin gökhan, daha bir çok arkadaşımızın araçları otomobilim bölümünde yer alıyor.
araçları ordan daha detaylı inceleyebilirsin.