Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf mk1 diesel... - Sayfa 10

golf mk1 diesel...

Başlatan burak.akın, 09 Ekim 2008, 18:57:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak.akın

GolfMk1Cabrio

Maşallah Burak senin davşan yine çil çil yanıyo yalnız plakalıkları sök bence plaka yapıştırma daha sade ve güzel duruyo  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

burak.akın

öndekini komple söküp içeri koyucam arkayıda yapıştırıcam ama app bastırabilirim o zaman yapıştırırız

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: burak.akın - 02 Nisan 2010, 15:43:06
öndekini komple söküp içeri koyucam arkayıda yapıştırıcam ama app bastırabilirim o zaman yapıştırırız
En güzeli aslında APP ama mühürlü olması şart tabi normalde benim bildiğim APP plakalara mühür vurmuyolardı ama Koray abininki mühürlü  :tamamdir

GolfMk1Diesel

Abi senin telefon niye böyle çekiyo anlamıyorum.. :-\ ::) :p

Şu arabayı yakından görmek istiyorum açıkçası sendemi bi bi problem var makinandamı yoksa Arabadamı. :D :saskin:
Kılıçoğlu Garage.

burak.akın

nası problem :D anlamadım birkan

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

burak.akın

:) arabadaki parlaklığı diyosan ki o gün pasta cila çekmiştim   ???  :) :sevgi:

GolfMk1Cabrio

FOTOLAR DİYO NİYE GECE ÇEKİYOSUN DİYO  :)

burak.akın

hee :D :D :D :D tmm anladım ya öle desene olum ne bilim :D ya sabahtan akşama kadar temizliyorum anca çekiyorum... yada makina akşam elime geçio :)))

Mk1GTI

Burak change edelimmi arabaları. Bu yaz bendeki sende kalsın, seninki bende yanlız bi sorun çıkartırlarsa herkez kullandığı arabayı yaptırır ona göre  :bekleriz: 
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 29 Nisan 2010, 22:20:31
Burak change edelimmi arabaları. Bu yaz bendeki sende kalsın, seninki bende yanlız bi sorun çıkartırlarsa herkez kullandığı arabayı yaptırır ona göre  :bekleriz: 

Burak abi değilde bana edilseya bu teklif.. :bekleriz: :D
Kılıçoğlu Garage.

burak.akın

tamam olur :D  ;D  >:D memnuniyetle... bana hız lazım biras .D