Golf 3 VR6 Istanboool

Baþlatan VR6_Alper, 24 Eylül 2008, 01:03:54

« önceki - sonraki »

mördak

sımdı okumak kısmetmıs kımse aracı kötulemesın arac işli vr6 bı sekılde yapılmıs olay bıtmıs nıye karıstırdıgnızı anlamadım unıversıte bıle sorun cıkartamaz bu arabaya resmı evrak olay bıter.

golf-line2

ruhsatın resmini cekmek şar oldu emre ;D

Alýntý yapýlan: mördak - 22 Aralýk 2008, 17:44:02
sımdı okumak kısmetmıs kımse aracı kötulemesın arac işli vr6 bı sekılde yapılmıs olay bıtmıs nıye karıstırdıgnızı anlamadım unıversıte bıle sorun cıkartamaz bu arabaya resmı evrak olay bıter.

Mk1GTI

Alýntý yapýlan: mördak - 22 Aralýk 2008, 17:44:02

Artık bukadar kolay deÄŸil....   TUV kontrolleri baÅŸladığı zaman kontrolcüler kaputu açtımı bilgilerde 2000cc 4 silindir 8V yerine 6 silindir 2800cc 24V makinayı görünce ve üzerinde 2000cc çakma motor no görünce büyük ihtimal bu araç çöpe gidecek ve sahibide yasal iÅŸleme tabi tutulacak....  

Eski muayenede kontrolcünün yaptığı tek ÅŸey aracın ÅŸase no ve motor nosuna bakmaktı motorun özellikleri nedir umurlarında bile deÄŸildi..... 

Geçen sene mesala benim sadece motor no ya baktı aracın şase nosu nerde diye bile sormamışlardı mesala... Ama bu sene 40dk ya yakın ağaç oldum dışarda aracı beklerken.... EGZOST tan kaldım en kısa zamanda yaptırılacak diye not düşmüşler ama zatan yapılacak bişeyi yoktu....

SWAP uygulamalarında araç sahibini ben suçlu görmüyorum burda yasaları suçlu görüyorum... Bizim insanımız bunları haketmiyor ama maalesef TR VATANDAŞ ı yız...
"ÇalÃ,,±Ã...Ÿmadan, öÃ,,Ÿrenmeden, yorulmadan rahat yaÃ...ŸamanÃ,,±n yollarÃ,,±nÃ,,± alÃ,,±Ã...ŸkanlÃ,,±k haline getirmiÃ...Ÿ milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

mördak

abıcım arac ruhsatında tuv neyı ıspatlıcak kımse sesını cıkaramaz 2.8 hacım AAA motor numarası var ve bıldıgın trafıgın verdıgı yasal ruhsat da neyın kavgasını yapıyosunuz neyı cekemıyosunuz motor 2.0 olarak gozukmuo 2.8 yazıyo oynama falanda yok ee daha ne kapansın bu konu kımse ıstemez aracının hakkında böyle konusulmasını..

not: vr6 2.8 12v
24 v olanlar 3.1 olanlar:)

Mk1GTI

Kimsenin birÅŸey çekemediÄŸi ve kavga ettÄŸi yoktur sanırım... Sadece tartışılıyor bilen bildiÄŸini yazıyor...  Satılık ise araç ve vwtr sitesinde paylaşılıyorsa herkezin bildiÄŸini paylaÅŸması ve yorum yapması doÄŸaldır....  Ama sahibi ÅŸu cevabı veriyor ise ( Aracın eski sahibi aracın VR6 motorlu olduÄŸunu ama hala 2000cc gözüktüğünü ve vergisini az ödediÄŸini söylüyordu...) Bunun usülsüzlük olduÄŸunu tartışıyoruz ve ESKİ YASAL YAPTIRIMLAR artık yeni TUV ü baÄŸlamayacağını açıklıyoruz....

Ve bu şekilde VWTR de satılık ilanı veriyorsada bu araç burda kimse tarfından alınmaz alacak kişilerede durum açıklaması yapılması gerekir...

Sen şimdi bu aracı bilerek satın almak istermisin ve aldın diyelim sorun yaşamak istermisin....

Not: Haklısın :)
"ÇalÃ,,±Ã...Ÿmadan, öÃ,,Ÿrenmeden, yorulmadan rahat yaÃ...ŸamanÃ,,±n yollarÃ,,±nÃ,,± alÃ,,±Ã...ŸkanlÃ,,±k haline getirmiÃ...Ÿ milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

mördak

eskı sahıbı ya yanlıs bılıyo yada unutmus arac 2.8 gözukuyo ruhsatta o yuzden bu araba rahatlıkla alınır:)

ama dersenkı orjınal vr6 dıgıl o yuzden kanım ısınmıyo haklısın ama ruhsattan kımsenın kafası agrımaz..

VR6_Alper

ohooooooo burda neler oluyor böyle :) vay beee arabam böyle konu oldu hi???
Arkadaslar arbamin ruhsatinda motorun nosu yaziyor, bide hacimida dogru. Sizin nerden geliyor bu akliniza ruhsata isli deyil diye cok merak ediyorum.

emirhan vr6

kim ne derse desin :D vr6 deilmi sonuçta cok özel :D maşallah allah kaza bela vermesin cıtadaki gti sökersen güzel olur :)

golfgti

evet suat kardeşim dogru söylüyor arabayıda tanır dedigi gibi makine sonradan konulma ruhsatada işli güzel bir araç maltepe ekipte koydular makineyi vw servisnde

GolfMk1Cabrio

MaÅŸallah ÅŸu güzelliÄŸe bak  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

burak.akın

tansiyonum yükseliyo bunu gördükçe :D vr6  ya çoÄŸu arabanın üstünden geçiodur heralde..

Suti

Alýntý yapýlan: mördak - 23 Aralýk 2008, 12:08:26
not: vr6 2.8 12v
24 v olanlar 3.1 olanlar:)

düzeltme;

2.8 24V motor da var Golf 4 Jetta Passatlarda cıktı 99dan 2004 e kadar

ve VR6 serisinde 3.1 yok 3190 küsür cc 3,2 litre

VWci

Bu arabanın kulağı Techturkey'de epey bir çınladı...