Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 46

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Ondakiler bunlar kardeş, aynısı gibi geldi bana.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

escocem

dz 1 bunlar kardeşim istanbula gelip almayı düşündüğüm jantlar bunlardı zaten ama diğerlerini görünce dayanamadım >:D

escocem

arkadaşlar 195-45-16 maxxis V desen lastiklerim boşa çıktılar ihtiyacı olana yardımcı olabilirim..sıfır fiyatı abdulkadir özcanda 149,86 tl..

GolfMk1Diesel

abi durumlara bi bakiim bi arkadaşa hediye alabilirim eğer olursa onun ihtiyacı varda :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: VW SPEED - 23 Eylül 2009, 09:14:20
abi durumlara bi bakiim bi arkadaşa hediye alabilirim eğer olursa onun ihtiyacı varda :tamamdir
Kanka banada bi takım hediye alsana  195/45/15 olsun 50 yanak güzel durmuyo V desenlide amam yakışır ha benimkine  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

aah gökancım imkan olsada hepinize alabilsem  :sevgi:  :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

mecamir

Jantlarınız geldi Cem Bey :)  :sevgi: hafif ve çok güzeller ;) güle güle kullan  :saygılar :tamamdir

GolfMk1Diesel

:o :o hayırlı olsun cem abi elim ayağıma dolaştı one güzellik öyle nerdeyse senin mk1 kadar güzel :sevgi: :sevgi: :-*
Kılıçoğlu Garage.

kesik44

Abi hayırlı uğurlu olsun muhteşemler yaa gözlerimi alamadım.. :sevgi:

lostys

GolfMk1Cabrio

Off off bune ofsettir bune güzelliktir yaaa  :D  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mecamir

9j X 16" (4x100) İlker :) et si kutunun üzerinde 15 yazıyor ama ondan emin değilim  :-\

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

mecamir

Alıntı yapılan: VW SPEED - 24 Eylül 2009, 15:10:32
17 olabilirmi ? ???

17 değil 16 :) biz kolay kolay 17 kullanmayız  ;) boyuna değil enine büyütüyoruz biz jantları  ;D