Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 38

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

cem abi hayırlı olsun çok sevindim valla bitti sonunda ama cem abide bitmiş gibi bi hal ortaya çıkıyo  :D neyse hayırlı olsun :tamamdir :sevgi:
Kılıçoğlu Garage.

Ouzoo

Boyayı sokakta fırçayla vurmuşlar zaten belli  :D
Maşallah üstad.. hadii artık toplamak en zevkli bölümü derler :)
Neyin beyazı bu?
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mecamir

-Toz toprak yapışmaz, fırından kuru çıkıyo zaten araba :)

-Yeni Scirocco'nun fabrika kodlu boyası  :tamamdir bi de sanırım Audi Q7 lerin beyazı da aynı

Hayırlı uğurlu olsun kuzen, direk Sedat abinin dükkana çekmişsin boyadan sonra :) :) Cuma sanayiye uğramaya çalışcam, parça gitcekse haberim olsun :) çorbada tuzum bulunsun, yoksa sen beni bindirmezsin arabana  :D

burak.akın

:) güzellll oluoo.. kolay gelsin.....

escocem

bu gün jantlandık resimleri müsayit olunca eklerim >:D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: VW SPEED - 19 Ağustos 2009, 09:35:27
cem abi hayırlı olsun çok sevindim valla bitti sonunda ama cem abide bitmiş gibi bi hal ortaya çıkıyo  :D neyse hayırlı olsun :tamamdir :sevgi:
Cem abi daha bitmez bitemez asıl macera şimdi başlıyo  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cabrio63

taşla düzeltip,fırçaylan boyamışlar diyelim kiiiiii,NAZAR DEĞMESİN MAŞALLAH  :tamamdir  :sevgi:

TARGET

maşallah cem süper gidiyor darısı bizim başımıza  :sevgi: fotoları bekliyoruz ::)
vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

escocem

teşekkür ederim arkadaşlar cidden yorucu iş aracı komple sıfırdan toplamak..sabahın bu saatinde kalktım gidip motor şanzıman yıkıycam..yıkamacıya veriyorsun 30 lira motor geliyor üstüne bidaha kendin yıkıyorsun.durum böyleyken komple kendim halledeyim dedim kalktım uyuyup dinlenmek varken.birazda boya işimiz var bakalım..

G60

Motoruda iyi yıka parlat, boya hatta külbrütör kapağı vs gibi gözüken parçaları. Sırıtmasın açınca. :)
Renk müthiş olmuş elinize sağlık.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

gti34

hadi hayırlısı yolu yarılamışsın canavara beyaz yakışıyor .. :tamamdir

escocem

iş yoğunluğundan dolayı motorla pek ilgilenemiyorum malesef..anca sabah 4 litre gaz yağı aldım gittim komple yıkadım şanzıman motor ve varsa..baskı balata,arka salıncak burçları,direksiyon körükleri,tıkırtı burcu,el freni telleri,lastik kısmına bakan aks körüğü,motor yağı+filitre,şanzıman yağı+teflon gress,motor kulakları komple sıfırlandı..jetronikten söktüğüm elektirikli pompayı taktım birde..işler devam ediyor bakalım nerde patlıycaz merak ediyorum :)

escocem