Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 10

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

sürekli söylüyorum dediğin gibi paspasler ve onun gibi 3-5 sey daha var 15 dakikada halledilecek fakat bu sıra arabayı ellemiyorum pek yıkamaktan temizlemekten başka :)
Alıntı yapılan: Dr_EmrE - 27 Temmuz 2007, 20:33:16
Paspaslar  :saskin:

escocem

sistemin bir yerinde sorun vardı motor yenilerken karb taktırdım ama tek boğaz değil :)
Alıntı yapılan: warlock - 28 Temmuz 2007, 13:16:01
Cem sende K-Jetronik vardı neden tek boğaz karburator e döndürdün araçı..

warlock

Aman senin kısrağı yavaşlatmasında ne takarsan tak yollardan ayrılmasın...  Jantlar satılıkmı :)

escocem

malesef yavaşlattı ikinci boğaz geç açıyor suan ve tam açmıyor honda karb.üstündeki weber yolda bakalım 1ay a kalmaz takarım heralde...jantları satmayla satmama arasındayım bu sıra bakalım...nikelaj yapıp göbeğide güzel bir siyah yapmayı düşünüyorum...

warlock

Hadi bakalım hayırlısı cem weberlerin bir an önce gelirde takarsın hemen...  BBS Jantlar konusunda kararın değişirse bana bi mesaj atarsan sevinirim..

escocem

Firestarter

Senin karbüratörde bir sorun olduğu belliydi. Yoksa çift boğaz dedin mi delirir makina  :)

escocem

delirmediğini nerden biliyorsun ibo ;D ayrıca sorun gecen gün belli etti kendini  :sevgi:

Firestarter

Alıntı yapılan: escocem - 28 Temmuz 2007, 20:25:33
delirmediğini nerden biliyorsun ibo ;D ayrıca sorun gecen gün belli etti kendini  :sevgi:
Ne olursa olsun, yine de senin aracın ayrı  :tamamdir

TuningLINE

jantlar güzel görünüyor :tamamdir
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Dr_EmrE

Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

escocem

teşekkürler arkadaşlar :)

nsshakernc

Araçın  gibi jantlarında çok hoş güzel bir mk1 iyi günlerde kullan.

escocem

sağolun arkadaşlar daha iyisi sizlerin olsun...