Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 9

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dr_EmrE

Kolay gelsin hocam güzel planlar walaa.. işallah yaparsında görürüzzz bizde...  ;)
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

escocem

zaman yok ama birşeyler yapmaya çalışıyoruz bakalım daha gidip arka dodikleri boyatamadım macunlu macunlu dolaşıyorum vallahi..sağol dileklerin için..

escocem

önceden takılı olan marpiyeller ve çamuklardaki plastikler bu gün elime ulaştı en kısa zamanda takıcam bakalım :)

mecamir

Demek benim bilmediğim haa? Özgür'de krem olanı var ama siyahı bilmiyorum. 1-2 gün içinde gidicem, o zaman sorarım ;) Marşpiyellerde bi hasar vs olmamış di mi?

escocem

krem olan deri kumaş istiyorum onu maliyetinin altına kaç defa bıraktı almadım:)karbüratörü unutma yok sağlam parçalar...panjur gelmedi ne işse onu bekliyorum hepsini bir takıcam...

escocem

3 aydır kenarda takılmayı bekleyen elektirikli cam sisteminide taktık sonunda...

aracı aldığımdan beri hafif yalpalara sahip kapı iç döşemelerinide yeniledim güzelce kaplayıp midimizide üzerine sağlamca tutturup monte ettim...

mecamir

güzel olmuş da dikkatimi arkadaki turkuaz hurda çekti :)

escocem

sen benimi takip ediyon nereye yazsak arkadan yazıyorsun hmn :)senin hurda o nolcak :)

escocem

son bir kaç foto..ufak tefek farklarla...

mecamir

Motorda Raid Hp Max Flow farkı görünüyor :)

Firestarter

Maşallah. Türkiyede az bulunur Cem'in aracı gibi bir mk I, bana göre tabiki  :)

escocem

gerçekten açık flitre düşüncesi olan yada suanki filitresinden memnun olmayan arkadaşlara maxflow öneririm...sağol ibrahim :)

Dr_EmrE

Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

warlock

Cem sende K-Jetronik vardı neden tek boğaz karburator e döndürdün araçı..