21 Eylül 2008 İstanbul Avcılar Buluşması Ön Görüşleri

Başlatan volksport, 08 Eylül 2008, 12:24:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PoloGTI

Alıntı yapılan: OffLineR - 16 Eylül 2008, 21:39:21
bu arada ben pazara başka planlar yaptım sanırım az önce :( :)
??? Resimlere bakınca üsülmek yok ama  >:D ^-^
Vw Polo 6N

volksport

Buluşma Saati 8 eylulde konunun açıldıgı tarihte belirlenmiştir, herhangi bir değişiklik yapılmıyacaktır...

Saat 12:00 de alandan toplanılıp kalkış yapılıcaktır, 15- 20 dk uyelerin geç kalma ihtimali göz önune alınıcaktır..

oguz oktay

anadoludan gidicek olan arkadaslar saat 10.45 de capitol otoparkında olmaları önmele rica olunur saat 15 dakka da bizim bekle süremiz var yani tam 11 de hareket edilcektir

yavuzz

Alıntı yapılan: volksport - 16 Eylül 2008, 22:57:04
Buluşma Saati 8 eylulde konunun açıldıgı tarihte belirlenmiştir, herhangi bir değişiklik yapılmıyacaktır...

Saat 12:00 de alandan toplanılıp kalkış yapılıcaktır, 15- 20 dk uyelerin geç kalma ihtimali göz önune alınıcaktır..

arkadaşlar tekrar merhaba

sınav saatlerinde farklılıklar var.benim sınav 09.30 da,bazı arkadaşların 14.30 da,yani Allah izin verirse 12.00 veya 12.30 gibi ordayım  :tamamdir

®oyal

vwtr.net  KPSS'de, kısmetse bunun dışındaki buluşmalara gelebilirim.

volksport

Alıntı yapılan: wow - 17 Eylül 2008, 18:30:26
vwtr.net  KPSS'de, kısmetse bunun dışındaki buluşmalara gelebilirim.

Hayırlısı olsun, gelemeyip sınava giren arkadaşlara şimdiden başarılar... :tamamdir

volksport

Mekan fotorafları...

Mekan yine aynı , niyetli olan, olmayan arkadaşlar içinde gereken hersey mevcut. (park alanı,yiyecek,içecek, bay-bayan WC ve Masalı Kapalı alan)

TİMUR

eralp kaosunruhu'nu da ekle(osman)karşıdan gelecek hayırlısı ile yeni golf1 ile :)
SCIROCCO  GTS MK2 1,8 8V

volksport

Alıntı yapılan: TİMUR - 17 Eylül 2008, 21:27:42
eralp kaosunruhu'nu da ekle(osman)karşıdan gelecek hayırlısı ile yeni golf1 ile :)

Osman gelicek tabii Hayırlı olsun yapıcaz mk1e :) :) :)

oguz oktay

yamur bugun bastırdı şimdi yagıyo ben meterloji görüştüm yanblıslık oldmus pazar günü yagmıycakmıs düzeltcekler:D

golf-line2

Alıntı yapılan: ous_polo - 18 Eylül 2008, 00:01:42
yamur bugun bastırdı şimdi yagıyo ben meterloji görüştüm yanblıslık oldmus pazar günü yagmıycakmıs düzeltcekler:D

ALLAHIN işinede karışır olduk töbe töbe :D