1984 model kelebek camlı kapılar

Started by yavuzz, 07 August 2008, 15:33:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mcsahan

yok silme sakın smile'ı, zaten koymak için epey düşündün.

AhMeTH61

...

mcsahan

anan değilim baban değilim Ahmet, bana saygısızlık yapsan ne olur, yapmasan ne olur?
uydurma şimdi deyince, sende hakkaten yaa pardon diyebilirdin. farkındaysan smile koyana kadar cevap bile yazmadım sana.
neyi uzatıyorsun oda anlaşılır değil. her şeyi bukadar kafana takıp, kişisel alma arkadaş. erken yaşlanırsın valla:)

AhMeTH61

...

yavuzz

arkadaşlar boşver kırmayın birbirinizi..   :sevgi:  kadir ciğim bizim seninle bayağı bi işimiz var o zaman..anladığım kadarıyla tek sorun fitilmi?

golf-line2

Quote from: yavuzben on 07 August 2008, 17:15:29
arkadaşlar boşver kırmayın birbirinizi.. :sevgi:kadir ciğim bizim seninle bayağı bi işimiz var o zaman..anladığım kadarıyla tek sorun fitilmi?

aynen öle kardeşim fitil we usta  :D

yavuzz

ahmet te fitiller vardı uymazmı acaba?

golf-line2

Quote from: yavuzben on 07 August 2008, 17:20:26
ahmet te fitiller vardı uymazmı acaba?

onlar kelebek camıydı galiba

yavuzz

golf-line2

Quote from: yavuzben on 07 August 2008, 17:39:37
camlarda otomatik olur herhalde
olur benimki otomotik tofaşınkini uydurmuştuk ucuz olsun die ma ben pek sewmedim onları orj üstüne yapıolar o daha güzel...

yavuzz

acaba 1991 model kapımı alsak komple ne yapsak?

golf-line2

Quote from: yavuzben on 07 August 2008, 17:59:40
en iyisi bulabilirsen

nizam

Quote from: yavuzben on 07 August 2008, 17:59:40

babacım hiç kasma en güzeli fabrikadan çıktıgı gibi bi kapıya ne kadar vereceksin onuda düşün belki senin kapı ile takas olur ama ne gerek değil mi ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

yavuzz

Quote from: nizam on 07 August 2008, 20:56:51
babacım hiç kasma en güzeli fabrikadan çıktıgı gibi bi kapıya ne kadar vereceksin onuda düşün belki senin kapı ile takas olur ama ne gerek değil mi ?

valla kardeş bilmiyoruz ya işte..kolumuzdan kim tutarsa götürüyor.sizler sayesinde arabamıza gönül rahatlığı ile binmek istiyorum.