FK Angel landık

Başlatan Mk1GTI, 27 Temmuz 2008, 20:35:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: saydam - 28 Temmuz 2008, 10:47:06
kızartma yağını nasıl dökerler ya yazık günah buldunmu peki dökeni :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:

Nereye bulacan hiçkimse kabul etmiyor sordum ama o ona atıyo o ona atıyo suçu... Bende apartmana ceza yazdırdım .. :) Daire başı 28 YTL (24 hane 672YTL) artık kendi aralarında bulsunlar suçu... :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

golf-line2

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 28 Temmuz 2008, 11:34:55
Nereye bulacan hiçkimse kabul etmiyor sordum ama o ona atıyo o ona atıyo suçu... Bende apartmana ceza yazdırdım .. :) Daire başı 28 YTL (24 hane 672YTL) artık kendi aralarında bulsunlar suçu... :D

şerefsiz we weletlerden cok ne var benim arabada ilk cıktığı zaman cizik icindeydi şimdi bile cila ile zor kapatıyorum....

fatih_06

hayırlı olsun çok şık olmuş :D allah nazardan saklasın :tamamdir

Mk1GTI

Alıntı yapılan: fatih_06 - 28 Temmuz 2008, 20:40:11
hayırlı olsun çok şık olmuş :D allah nazardan saklasın :tamamdir

Sağolasın elimizden ve cebimizden geldiğince işte darısı hepinize...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"