Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
6n stop'undan 6n2 stop'una geçiş.

6n stop'undan 6n2 stop'una geçiş.

Başlatan vw6n, 26 Temmuz 2008, 21:00:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

Bugün 6n stoplarımı 6n2 stopları ile değiştirdim fakat kablolarda çakışma vardı yerlerinin değişmesi gerekiyordu 3 saatlik bir uğraştan sonra hallettim.
Değiştirmek isteyenlere kolaylık olması için bir şema hazırladım inşallah işinize yarar.
[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk92/sortie34/soket.jpg[/img]

nizam

eline sağlık abi güzel işlem tescillemişsin de vwtr diye telif alırız  ;)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

alleyesonme

Eline saglık arkadaşım güzel çalışma 1 de arabanın resmini koyarsan görünür 1 şekilde nasıl durduguna bakarız güzel ise gizde deişiriz kolay gelsin ..:)

PoloGTI

Alıntı yapılan: alleyesonme - 26 Temmuz 2008, 21:57:32
Eline saglık arkadaşım güzel çalışma 1 de arabanın resmini koyarsan görünür 1 şekilde nasıl durduguna bakarız güzel ise gizde deişiriz kolay gelsin ..:)
Buyur abi ;)
Vw Polo 6N

volksport

Şema guzel olmuş, eline sağlık Abdullah Kardeşim...  :tamamdir

alleyesonme

EET fena durmamış eline saglık  peki tam oturdumu yoksa bıraz eğip bükmek gerekiyormu   2006 kasa stop denesek uyarmı acaba :P ?

vw6n

Biraz kesme biçme işlemi gerekiyor 2006 olmaz

vw6n

Alıntı yapılan: nizam - 26 Temmuz 2008, 21:03:41
eline sağlık abi güzel işlem tescillemişsin de vwtr diye telif alırız  ;)
Millet burdan indiregandi yapıp kullanmasın Nizam emeğe saygı ;)

alleyesonme

soket baglantı noktaları acısındanmı olmaz yoksa kaputa mı oturmaz aslında kafmaa yattı 2006 kasaların stoplarını taksak güzel olur gerekirse keseriz kaputu oturturuz :) vallahi akşam akşam aklıma ne soktun abdullah kardeş ya uyuyamam şimdi sabaha kadar :):):)

vw6n

Alıntı yapılan: alleyesonme - 27 Temmuz 2008, 00:17:52
soket baglantı noktaları acısındanmı olmaz yoksa kaputa mı oturmaz aslında kafmaa yattı 2006 kasaların stoplarını taksak güzel olur gerekirse keseriz kaputu oturturuz :) vallahi akşam akşam aklıma ne soktun abdullah kardeş ya uyuyamam şimdi sabaha kadar :):):)
Soket işi ayarlanırda arka stop yerlerini kaportacıda kestirmen lazım buseferde arabanın orjinalliği gidecek bence hiç girme.

alleyesonme

anladım saolasın abdullah kardes  ben gene de 1 araştırayım ya :) bakarsın eli hafif 1 kaptortacı buluruz 2 dk da halleder güzel 1 şekilde :) tekrar emegine saglık paylaşım icin cok tnx you ederim :D

PoloGTI

Abi 2006 kasanın Farları için baya uğraşmak gerek çünkü bizim stoplar çamurluga doru geliyor öteki çamurluğun başında duruyor.
[IMG]http://i235.photobucket.com/albums/ee220/POLO_34/1_151844Gruntu035.jpg[/img]
Vw Polo 6N

alleyesonme

evet arada daglar var yaa keske uysa super olurdu ama o zamanda firma neden yeni model cıkarsınki herkes takardı 1 deişim gerek ki satış olsun :)

PoloGTI

Alıntı yapılan: alleyesonme - 27 Temmuz 2008, 13:13:51
evet arada daglar var yaa keske uysa super olurdu ama o zamanda firma neden yeni model cıkarsınki herkes takardı 1 deişim gerek ki satış olsun :)
:)
Vw Polo 6N