6n stop'undan 6n2 stop'una geçiş.

Başlatan vw6n, 26 Temmuz 2008, 21:00:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasan881

arkadaslar elımde 6n2 orjınal kırmızı stopları var sıfır gıbı zaten cok az kullanıp ledlı taktım 6n kasaya takmak ısteyen varsa soketlerı ayarlamak cok basıt verebılırım

polo38

Alıntı yapılan: vw6n - 27 Temmuz 2008, 00:21:39
Soket işi ayarlanırda arka stop yerlerini kaportacıda kestirmen lazım buseferde arabanın orjinalliği gidecek bence hiç girme.
abi 9n e 9n2 stobu takarken mi kaporta işlemi gerekiyo??

mrt611

konu eski açılmış ama bana da böyle bir bilgi lazımda teşekkür ederim.

polo38

mrt611

Konuyu açan arkadaşın vermiş olduğu bilgi. 6n2 stoplarının 6n lere uydurulması.

ahmed6042

Ben de filmledim ama her renk araca uymaz heralde.
[IMG]http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_205313554.JPG[/img]
Das auto.

mrt611

Boya ve renkli bant işi sorun oluyor. trafikte hiç bişey bulamazlarsa stoplara ceza yazıyo polis. e muayene de yaklaştı o da ayrı bir sorun.

polo38

Stop soketlerindeki kabloların erleri değişince olur tabi.O kabloları kesmeden yapın.Ben kesmeden yaptım.

ahmed6042

Alıntı yapılan: mrt611 - 03 Şubat 2010, 18:09:55
Boya ve renkli bant işi sorun oluyor. trafikte hiç bişey bulamazlarsa stoplara ceza yazıyo polis. e muayene de yaklaştı o da ayrı bir sorun.
muayenede söktürür sonra tekrar yaptırırız 2 ay rahat.Hiç ne ceza yedim bu stoplara ne de filme. ;)
Das auto.

polo38

ahmed6042

Das auto.

sossi

merhaba arkadaşlar  bende 6n aracıma 6n2 nin stoplarından takmak istiyorum 6n2 stopunu 6n e takan var biliyorum ama uymuyo diyende var bu nasıl oluyo küçük bi işlem mi görmesi grekiyo oturması için yoksa direkt oturuyo mu şimdiden teşekkürler :)
20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

vw6n

Ben stopları aldığımda hazır yapılmıştı,ama yapması basit eski stop'larına bakarak iç kısmını keiyorsun biraz ozaman tam oturuyor biraz el becerisi gerektiriyor.

sossi

hmm  sadece siyah parçayı kesiyosak o zaman olur evet el becerime güveniyorum canına okurum onun  ^-^
20 valve 2.0 5 silindir 175 hp