Fotoğraf çekimleri yapıldı

Başlatan CeM öZeR, 27 Mayıs 2008, 00:30:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CeM öZeR

Arkadaşlar aracımın geçen günlerde fotoğraf çekimleri yapıldı ve daha yeni yayınlandı.Belki görmek isterseniz belkide arşivinize eklemek istersiniz diye düşündüm gerçekten hoşuma gitti.Buyrun resimleri vereceğim linkte görebilirsiniz. :) Yorumlarınızı bekliyorum...

http://www.mmpowergarage.com/altkat.asp?id=88

Dr_EmrE

Maşallah çok güzel duruyorlar..
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

Erhan

Maşallah,
tek bir polo olsa bence daha güzel açılar yakalıyabilirdiniz;)

CeM öZeR

Sağolun dostlar. :) Çok profosyonel olmasada güzel çekimlerdi. :)

G60

Mekan harika, neresi acaba merak ettim? Çok daha güzel değerlendirilebilirdi o güzellikteki mekan. Ama olsun elinize sağlık güzel fotolar. ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

CeM öZeR

Alıntı yapılan: G60 - 27 Mayıs 2008, 01:59:23
Mekan harika, neresi acaba merak ettim? Çok daha güzel değerlendirilebilirdi o güzellikteki mekan. Ama olsun elinize sağlık güzel fotolar. ;)
Kayseride şeker fabrikasının arka taraflarında bulunan Kayseri büyükşehir belediyesinin asfalt şantiyesi sahası. :)

nizam

en üst sol  :tamamdir

elinize saglık güzel makineler
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Ouzoo

Güzel resimler ama bbsler hepsinden güzel  :saskin: maşallah
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mcsahan

güzel olmuş, maşalah ikisinede

Bugia35

mekan,araclar ve cekım super..! BOMBA...!

PoloGTI

Çok güzel duruyolar kazasız belasız.
Vw Polo 6N

vw6n

CeM öZeR

Sağolun dostlar. :) Düşünce,fikir ve önerilerinize her zaman açığım.  ;) Şimdi sırada sis farları var bakalım.  :)