Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
OffLineR's Golf MKIV - Air Ride - Sayfa 116

OffLineR's Golf MKIV - Air Ride

Başlatan OffLineR, 12 Mayıs 2008, 09:37:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golfüçyüs

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

LF636 YENİDEN

şimdi haberim oldu ilk işim yarın dergiyi almak.helal be koray. :tamamdir

yesilkrt

Kardeşim Allah kaza bela vermesin dergiyi bugün gittim aldım. henüz okuma fırsatım olmadı.
Poster dört kısımdan oluşuyor 4.karede mercedes 100bin euro, 3. karede bmw 200bin euro, 2.karede 350z 100bin euro, 1. karede air ride Golf4 paha biçilemez.. :D :D :D
MK-IV- Comfortline

yesilkrt

fiyatlar tamamen atmasyondur düzeltmeye zahmet etmeyin :D
MK-IV- Comfortline

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

xq288

dergi benimde elime geçti.... daha iyilerine inş Koray

golfüçyüs

Alıntı yapılan: OffLineR - 01 Mart 2011, 19:25:48
Teşekkürler Serhatım.

yalnız bir iki ay içinde beni o senin garaja götürücen ona göre  ;)

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

golfüçyüs

d3n1s

Koraycım çok fiyakalı çıkmışsınız hem sen hem de kuzu :) dergiyi alalı bir kaç gün olmuştu ama dün ancak inceleme fırsatı yakaladım, genel olarak derginin içerik kalitesi düşmüş olsa da sen aracınla bu çıtayı hayli yükseltmişsin. Dergiye bir eleştirim daha, eskiden yazılar daha uzun ve bilgilendirici olurdu, şimdi yazılar kısa kısa, çok fazla reklam var ve içerik ciddi anlamda zayıflamış. Almayarak hata etmiyormuşum. Senin aracınla ilgili daha detaylı fotolar ve daha bilgilendirici bir yazı yazılabilirmiş

yesilkrt

Alıntı yapılan: d3n1s - 02 Mart 2011, 19:55:06
Koraycım çok fiyakalı çıkmışsınız hem sen hem de kuzu :) dergiyi alalı bir kaç gün olmuştu ama dün ancak inceleme fırsatı yakaladım, genel olarak derginin içerik kalitesi düşmüş olsa da sen aracınla bu çıtayı hayli yükseltmişsin. Dergiye bir eleştirim daha, eskiden yazılar daha uzun ve bilgilendirici olurdu, şimdi yazılar kısa kısa, çok fazla reklam var ve içerik ciddi anlamda zayıflamış. Almayarak hata etmiyormuşum. Senin aracınla ilgili daha detaylı fotolar ve daha bilgilendirici bir yazı yazılabilirmiş
+1
MK-IV- Comfortline

GolfMk1Cabrio

Arkadan fotosu yok abi olsa var mı Golf'ten güzel arkası olan araba  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???