Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
hava kütle ölçer hakkında... - Sayfa 3

hava kütle ölçer hakkında...

Başlatan erdem2179, 07 Mayıs 2008, 17:35:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aRIf

Alet pahalli bir alet, hemde cikardigi sorunlari baska parcalarda asagi yukari cikarabiliyor, her zaman vag-com'da hatada vermiyor ne yazikki. Temizletilmesi ilk yapilacak is. Varsa ayni arabadan bir tanidiginizda parcayi deneyebilirsiniz. Yada kablosunu cikarin ve arabayi calistirin bakalim ayni sorunlar halen olacakmi. 01+ ustuler MAF sensorsuzde calisiyor ama deli gibi benzin yakiyor.

GOLF///

hava akış metresi arızasını boşuna temizletmeye kalkma ben getirttim türkiyede 460 lira ben 300 liraya getirttim ama sorun ondan olmadığını anladık :) kablosu kopmuş dilersen bende hava akış metresi boşta duruyor bi tane orjinal hitachi istersen verebilirim...
O Herşey... MK3

erdem2179

Alıntı yapılan: GOLF/// - 16 Eylül 2008, 02:26:10
hava akış metresi arızasını boşuna temizletmeye kalkma ben getirttim türkiyede 460 lira ben 300 liraya getirttim ama sorun ondan olmadığını anladık :) kablosu kopmuş dilersen bende hava akış metresi boşta duruyor bi tane orjinal hitachi istersen verebilirim...
teşekkür ederim o sorunu çözdük allaha şükür başka hiçbir problemim yok...
Mk3 gti