Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
mk1 gtd - Sayfa 5

mk1 gtd

Başlatan musa, 24 Nisan 2008, 12:46:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

90khan

o zaman musa abi arabanda restoreye turbonu sökerek başla zaten sadece yakıt sarfiyatı :) hem turbonu satın alacak bir arkadaşta tanıyorum :D :D :D

musa

turboyu sökmeyi değilde değiştirmeyi düşünüorum.alamanyaya giden tırcı abi var.bulabilirsen 1,2 tane su soğutmalı turbo sök getir dedim.inşallah bulur.

Mk1GTI

Üzüldüm bir mk1 daha kötü işçiliğin elinde.. Polyester ile kaporta olayıda yeni moda olmaya başladı..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

musa

erşan abi tabanında ufak tefek yerlere kullandık.büyük olan çürüklere saç kaynatıldı.macunuda fiberli kullandık..ama polyesteri isteyerek kullanmadım, abuk subuk uçuk fiyat veren ustalar yüzünden kullandık.. :-[ :-[ :-[

Mk1GTI

Keşke hiç kullanılmasa kolay işçiliğe kaçıyorlar böyle işte. Polyesteri kullanacak adam gitsin tampon döksün ne işi var kaportacılıkla.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

musa

abi çok güzel gözüküo da burda dalga geçerler be abi :D :D anlamazlar old school falann

musa

hatta panjurda kırmızı çerçeve olcak dedim bi arkadaşıma, o ne be kırmızı kıro gibi dedi  :D :D

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

musa

Alıntı yapılan: nizam - 11 Mayıs 2011, 14:29:36
gizliden gidiyorsun musa

gizliden gitmiyorum, fırsat bulup yanına gidemiyorum..2 haftadır göremiyodum..

MeTHea35

hayırlısı olsun inş istediğin gibi sonuçlanır ;) kolay gelsin