Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
20 Nisan 2008 Sapanca Buluşması - Piknik - Sayfa 15

20 Nisan 2008 Sapanca Buluşması - Piknik

Başlatan mcsahan, 01 Nisan 2008, 23:14:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Ankara'dan, ben, Mehmet, Erhan, Cihan ve Mehmet'in 5 arkadaşı ile birlikte geliyoruz. 3 araba...
Onun haricinde kimseden ses yok sanırım, saat en geç 6:15 gibi yola çıkmış oluruz. Kahvaltıları arabada yaparız.

Telefon numaram : 0536 232 76 76
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

OZGUR.K

Osman Erhan'la yazışmıştık,ben gelemiyorum.Bir sürü kağıt var başımda savacak,bitmiyo iş:)Hepinize iyi eğlenceler.

mcsahan

tolga ve birkaç arkadaşı 08:30 da hareket edecek şekilde opet te olacaklar.

nizam

evet yarın sabah saat 8 de kavacıktayım allahın izni ile galina avrupadan gelecek olan bi remazan var başka yok diğerleri opetin orada bulusacaz

telefon numaram 544 763 36 42

dikkati elden brakmayalım lütfen
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ramcho®

ben abdullah abiyi alıp büyük ihtimal 8 de kavacıktayım kanka ordan yallah tazik yaparız :)

nizam

Alıntı yapılan: ramcho® - 20 Nisan 2008, 00:04:27
ben abdullah abiyi alıp büyük ihtimal 8 de kavacıktayım kanka ordan yallah tazik yaparız :)

numaramı kaydet kanka

Yunus EMRE

vw6n

ramcho®

Bugia35

yıdıgınız ıctıgınız sızın olsun  ılk yorumları ve fotoları beklıyoruz bı daha bulusmayı izmir bolgesınden geleceklerı dusunerek yapında bızde ıstırake cevap verelım arkadaslar...!

Tholl-ga

Çok güzeldi İnanılmazdı gelen herkese çooook teşekkürler.

ramcho®

kafam güzel dünya güzel herşey güzel....

yollarda fenaydım dönüşte sıkıldım git git bitmiyo nizam la kapiştik :D şahin doğancılara el salladık :D

ahcısı ben oldum günün :Dben olmasam aç kalcaklar dı :D

mükemmel bi gündü herkese herşey için teşekkürler...

nizam

ramazanım benim olum ne kapısmaydı .... 180 km  :D

gelen ve emeği geçen herkese teşekkür ederim en kötü günümüz böyle olsun git gel bir çeyrek depo  ;)

vwtr :sevgi:

Yunus EMRE

TeamRF

Çok güzel bi aktiviteidi.çok eğlendik,herkese teşekkür ediyorum.

vw6n

Muhabbet sohbet güzeldi yemekler güzeldi arabalarda güzeldi gelen herkese teşekkürler :sevgi:
ramcho® ,Nizam kapışma muhabbetini bırakın şimdi 1 saat sonra osmanda damlar görürsünüz ;D ;D ;D