Buda Benim mk 1 im

Başlatan saydam, 29 Mart 2008, 09:16:56

« önceki - sonraki »

saydam

biraz geç oldu ama iyi kötü yorumlarınızı beklıyorum. bayada bi kirli ama ne yapalım cumartesi banyo günleri  :)

golf-line2

kazasız belasız maşallahı var cok diri duruyor motordaki nikelajları parlatırsan cok daha hoş duracaktır :tamamdir

AhMeTH61

Araç düz bi MKI varmı planlar.?

saydam

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 29 Mart 2008, 09:20:12
Araç düz bi MKI varmı planlar.?
olamazmı 1 veya 2 hafta içinde girecek bakalım sanayiye kaporta boya ve motoru yeniliycem inşallah. sağol ahmet kardeşim  :)

nizam

haydi bakalım toplama sezonu açıldı allah sabır versin diyelim
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

golf-line2

Alıntı yapılan: saydam - 29 Mart 2008, 09:22:29
olamazmı 1 veya 2 hafta içinde girecek bakalım sanayiye kaporta boya ve motoru yeniliycem inşallah. sağol ahmet kardeşim  :)

eywah en az gitti bi 3000ytl   en minimum he allah kolaylıkn   wersin cok paralar harcadım arabamı toplamak icin hic hesapta olmayan şeyler cıktı meydana..

saydam

Alıntı yapılan: golf-line2 - 29 Mart 2008, 09:28:45
eywah en az gitti bi 3000ytl   en minimum he allah kolaylıkn   wersin cok paralar harcadım arabamı toplamak icin hic hesapta olmayan şeyler cıktı meydana..
yok ben hazırlığımı yaptım kaportacı ve boyacım çok uzun süredir tanıdığım küçüklüğümü bilirler kaporta 250 boya 500 ytl motor parçalırımda 600 ytl tutuyor işçilik hariç tabi daha sökulmeden bilemiyoruz. aracım orjinal 1100 motor. ve 9 senedir bende garibim arza vermedi daha 3 subap yaktım o hariç   ;D

AhMeTH61

Allah kolaylık versin.

golf-line2

Alıntı yapılan: saydam - 29 Mart 2008, 09:34:11
yok ben hazırlığımı yaptım kaportacı ve boyacım çok uzun süredir tanıdığım küçüklüğümü bilirler kaporta 250 boya 500 ytl motor parçalırımda 600 ytl tutuyor işçilik hariç tabi daha sökulmeden bilemiyoruz. aracım orjinal 1100 motor. ve 9 senedir bende garibim arza vermedi daha 3 subap yaktım o hariç   ;D

bak burya yazıyorum demedi deme 3000'i gecer... ;)

saydam

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 29 Mart 2008, 10:05:33
Allah kolaylık versin.
çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar. artı bir planım yok orjinallikten yanayım herhangi bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum. :tamamdir

saydam

geçermi? geçmez ya. vallahi bilmiyorum ama sağlık olsun değer mk 1 lere. ufak tefekleriyle ben uğraşıyorum. ayrıca kapı döşemeleri ben yaptım iyi kötü yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar  :)

golf-line2

Alıntı yapılan: saydam - 29 Mart 2008, 10:35:07
geçermi? geçmez ya. vallahi bilmiyorum ama sağlık olsun değer mk 1 lere. ufak tefekleriyle ben uğraşıyorum. ayrıca kapı döşemeleri ben yaptım iyi kötü yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar  :)

cok hoş duruyor altına ince süngerde yapıştırdın herhalde işte mk2'de bunları yapamazsın mk1ler bu yüzden basitarabalardır parca uydurabiliyorsun her yerine

saydam

evet sünger var. bauhouse da eskilerinin ölçüsünde suntasını kestirdim, 30 ytl ye iki kapının döşemesini hallettim. evet haklısın mk2 zor suntayı değiştirmesen bile üzerine kaplayamazmısın? bence çok şık duruyor.

golf-line2

Alıntı yapılan: saydam - 29 Mart 2008, 10:58:04
evet sünger var. bauhouse da eskilerinin ölçüsünde suntasını kestirdim, 30 ytl ye iki kapının döşemesini hallettim. evet haklısın mk2 zor suntayı değiştirmesen bile üzerine kaplayamazmısın? bence çok şık duruyor.

kaplarsın kaplamasınada suntası gitmiş artık leş gibi gösteriyor arabanın icini
binesim gelmiyo hic bakalım döşeme arayışındayım..