Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 3 ön kristal sinyal

Golf 3 ön kristal sinyal

Başlatan seckin_Golf3, 26 Mart 2008, 00:27:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seckin_Golf3

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yokdum nedeni ise kaza geçirdim ve bizim karaoğlan tamirden çıkmak üzere şimdi ona golf 3 ün en beğenmediğim yanı olan ön sinyal ve sis lerin olduğu bölüme tek parça kristal koymak istiyorum yardımlarınız ve nerden alabailceğimi söylerseniz teşekkür ederim..

nefret35

dimi ya aletin tek beğenmedigim kısmı orayıda sıyaha boydm

seckin_Golf3

ebay dan buldum baya var plastik sinyal ve sislerle karşılaştırırsan fiyatlarda uygun ama güvenilirmi bilmiyorum. bu arada geçmiş olsun için tşk ler

corrado_g60

gecmıs olsun..
osmanda vardı bı ara duruyormu hala bılmıyorum ama

G60

Bendekini Selçuk abi almıştı, 100 milyona falan siyah takımlar var OEM, onlardan almayı düşünüyorum bende durumu düzeltince.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

seckin_Golf3

bizim buaralarda kolay bulabilceğim biyer varsa burdan alayım bulursanız banada söylerseniz iyi olur.

cabrio63

bence mk3e siyah ön sinyal yakışmıo >:(

nefret35

siyah arabada cok sırıtıyo demiyimde dikkat topluyor gibi geliyo bana beyaz beyaz

Suti

bende biyerlerde olucak garajda kutusunda hemde şeffaf mercekli sis vardı bide kristal sinyalli

seckin_Golf3

Alıntı yapılan: Suti - 27 Mart 2008, 22:22:36
bende biyerlerde olucak garajda kutusunda hemde şeffaf mercekli sis vardı bide kristal sinyalli
bir baksanda duruyorsa o alsam senden :)

mikail

ya bu sinyalden banada lazım elinde olan arkadasla yardımcı olusrsa sevınırımn [email protected]

ümraniyeli

sis lanbası olan arkadaş fiat yazarsan memnun olurum