Adamlar MKII 'den mangal yapmışlar :)...işte fotosu...

Başlatan OZGUR.K, 03 Mart 2008, 23:53:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

MK2 GTİ

1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

OZGUR.K

Ne güzel Oğuz ya,zaten adamlar VW ci belli.Yiyeceklerini bile Golf le pişiriyolar,ne aşk bea  :D :D

OZGUR.K

Alıntı yapılan: MK2 GTİ - 03 Mart 2008, 23:56:27
ben bu barbekuden yemem arkadaş
Valla bence arabayı parçalamamışlar.Sanırım parçaları birleştirerek yapmışlar,öyle gözüküyo.Bence güzel bir fikir eğer birleştirerek yaptılarsa.Yok parçaladılarsa ben de yemem o etten  :)

Erhan

Özgür abi bir sonraki buluşmaya yapsak mı böyle bir şeyler? hani sende turbo da var yalıtım iyiydi o bakımdan  :D  :)

Ouzoo

ya yollasın jantları bana sonra isterse dürüm golf yabsın  :bekleriz: :t
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

OZGUR.K

Alıntı yapılan: Erhan - 04 Mart 2008, 00:02:56
Özgür abi bir sonraki buluşmaya yapsak mı böyle bir şeyler? hani sende turbo da var yalıtım iyiydi o bakımdan  :D  :)
ya Erhancıım seni mi kıracaz?   ;D Yalıtım var dediğin gibi , iki  üç kilo da kanat alırız.Önce senin arkadaşının Megane'ının  turbosunda biraz kızartırız hani onda yalıtım yok ya  fazla zorlamadan orda hemen biraz cızbız ?yakmayalaım.Sonra gelir bende iyice hazırlarız nevaleyi ;D ;D

Erhan

Evet megane ı unutmuşum, dediğin gibi yanmazsa onda sorun yok  :D  ;D

OZGUR.K

Alıntı yapılan: Erhan - 04 Mart 2008, 00:12:00
Evet megane ı unutmuşum, dediğin gibi yanmazsa onda sorun yok  :D  ;D
Erhan bu arabadan mangal olur mu?Admaların teli bulup bi sorsak mı? Adamlardaki fantaziye bak be  :)Yedikleri içtikleri bile ayrı gitmiyo MK II ile ;D

TİMUR

SCIROCCO  GTS MK2 1,8 8V

AhMeTH61

refikmk1

adamlar resmen dalga geçmiş o mk2 ile
tabi mekan onların, mk üretimi orda, bide mk onlarda oldumu mangal keyfide yapar havasınıda atarlar >:(