6n'e A8 jantı:S Harika ötesi bi araç

Başlatan erco, 17 Şubat 2008, 23:02:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erco

http://www.youtube.com/watch?v=3NOz4ONtcpI&feature=related

arkadaşlar süper olmuş araba bi bakın :D ama anlamadığım olay polo 4 bijon bu jant 5 bijon. bunu takmak nasıl mükün oluyor, kaç paraya patlar ???
İhtiyar döver onları...

emrahisilti

biz gidipte çinlastiği alamıyoruz adamlar a8 jantıtakıyo :)

Ouzoo

Biz yapsak öyle güzel olmaz emin olun :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

HellHound

Jantlar replica olabilir...a8 in var mı bilmiorum ama RS4 jantının 4 bijonlusu var...Belki buda o tarz bi replikadır değilse flans vardır...Ama güzel durmuş...

KOÇ:)

Ouzoo

8 bijonda olsa uydurur vatandaş.Bize geldimi sorun olur  :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

erco

bijon sayısıyla oynamanın bi yolu var mı?
İhtiyar döver onları...

inanc

adam ne güsel 17yi takmıs süper olmus bende 17 istiom ama sıgmıo ya :)

refikmk1

Firestarter

Alıntı yapılan: suggestion - 18 Şubat 2008, 00:13:26
Biz yapsak öyle güzel olmaz emin olun.

Yazdığının noktasına kadar katılıyorum. Onlarda güzel durur, çünkü yabancı plakalı araç. Onlar ne yapsa, insanımızın gözüne bir hoş geliyor nedense.  :)

cabrio63

yabancı dediğinizde arap mı ne?bizden iyi mi yani şimdi?  ???

volksport

Alıntı yapılan: cabrio63 - 20 Şubat 2008, 23:39:53
yabancı dediğinizde arap mı ne?bizden iyi mi yani şimdi?  ???

ilk videodaki arap değilde, 2. polo Arabistandan galiba facebook polo gruplarında buldum resimlerini gözume çarptı A8 jantı diyince ekliyim dedim...

cabrio63

bende foto daki mavi poloyu diorum.güzel araba ama bizim forum da daha güzeli vardır ;)