Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
TIKLAMADAN gecmeyin LÜTFEN

TIKLAMADAN gecmeyin LÜTFEN

Başlatan serhan06, 17 Şubat 2008, 21:58:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serhan06

Sayın arkadaslar asağıdakı lınkı tıklarsanız sevınırım saygılar sunarım   :saygılar

.: DOĞRUSÖZ Dekoratif Demir Ürünleri ve Ferforje Tasarımı - ANKARA :.

volksport

Serhan hayırlı ugurlu olsunda, suraya tıklarmısınız demişsin baska bi açıklama yapmamıssın...  ???

volksport

Nerenin sitesi bu şimdi? Kimlerin sitesi? Kimlerin işyeri burası? VWTR.net uyelerine yapılacak olan olanaklar nedir? >:D

serhan06

abi kusura bakmayın sitenin kurallarını okumamıstım reklam amaclı olmasından cekındığım ıcın acıklama yapmadım  :-[

G60

Reklam derdi yok, sadece kategorilerin belli amaçları var kurallarda...
Şimdi olaya gelelim, ne indirim alıyoruz burdan? :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

serhan06

hepınıze guzel bı mangal partısı benden  :)

volksport

Alıntı yapılan: G60 - 17 Şubat 2008, 22:04:31
Reklam derdi yok, sadece kategorilerin belli amaçları var, şimdi olaya gelelim, ne indirim alıyoruz burdan? :D

+1 Aynen oyle  >:D 

ehuehue sokakta park halindeki aracım için demir kafes istiyorum...  :D :D :D tabiiki dışına, dış etkilerden korunması için...

serhan06

bolu bulusmasından bahsedılıyordu eğer gerceklesırse o bulusma yemek zıyafetı benden dır arkadaslar
 :) :)

serhan06

eralp sana altından kafes yapıyım istersen daha sekıl olur :) :) :)

G60

Bu konu bile Bolu buluşmasına kaydı helal. :)
Detaylar belli olur 2 3 haftaya, sabır...
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

serhan06

beklıyoruz abi dört gözle :D  :D abantta mangal yansa kötümü olur  :sevgi:

mcsahan

serhan hayırlıolsun, bitüm solüsyonu kauçuklu kullanıyormsunuz bu demirleri boyarken

serhan06

tesekkür ederım 52 yıllık bı fırmayız web sayfamızda 3 yıldır var yenı değil yani dede mesleğim demircilik soruna gelince imalatların hepsi elektro statik fırın boya abi bız kendımız atmıyoruz fırında pişiriliyoo :tamamdir

volksport

Alıntı yapılan: serhan06 - 17 Şubat 2008, 22:08:42
eralp sana altından kafes yapıyım istersen daha sekıl olur :) :) :)

Serhan kardeşim Altın kafesede koysan POLO gene POLO   :D :D :D  ehueheuehea En iyisi mahallenin çocukları ile top oynamaya devam etsin bizimki...