Ben Bu Polo ile Ne Yapacagım?

Başlatan heroes, 17 Şubat 2008, 15:44:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

heroes

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 1 ay önce polo classic 2001 aldım. boğaz kelebeğini değiştirdim. sinyal kolunu değiştirdim her türlü bakımını yaptım derken. o da ne bu sefer de kapılar kendiliğinden kitlenmeye başladı kapıyı açtıktan yaklaşık 1 dk sonra kendiliğinden kitleniyor.bunu nasıl çözebilirim . böyle bir problem yaşayan var mı? bir ikinci problem ise airbag ikonu sönmüyor bunun sebebi ne olabilir acaba?
bilen arkadaşlara yardımlarından ötürü teşekkür ederim.  ;)

vw6n

Hoş geldin.Arabanda alarm takılı ise onunla ilgili bir arızadan kapanıyor olabilir.Airbag ışığını bilgisayara bağlatıp baktırt.
not.Büyük harfle mesaj yazarsan mesajın silinecektir.

Firestarter

Hoşgeldin. Allah kaza vermesin. Kapıların kilitlenmesi olayı aslında bir yönden senin için avantajlı. Kapıyı açık unutup gittiğin vakit, kendini kilitlemesi iyi.  ;)

eray

anahtar kontağın üzerindeyken normalde kitlememesi gerekiyor eyer yinede kitliyosa ozaman bi problem vardır
ARKADSAŞLAR BU ARACI HERKEZ KULLANMALI

heroes

Alıntı yapılan: sortie34 - 17 Şubat 2008, 15:50:33
Hoş geldin.Arabanda alarm takılı ise onunla ilgili bir arızadan kapanıyor olabilir.Airbag ışığını bilgisayara bağlatıp baktırt.
not.Büyük harfle mesaj yazarsan mesajın silinecektir.
uyarın için teşekkür edrim yeni olduğum için bilmiyorum.  :o alarm var acaba nasıl düzeltilebilir?

heroes

Alıntı yapılan: Firestarter - 17 Şubat 2008, 15:54:21
Hoşgeldin. Allah kaza vermesin. Kapıların kilitlenmesi olayı aslında bir yönden senin için avantajlı. Kapıyı açık unutup gittiğin vakit, kendini kilitlemesi iyi.  ;)
saolasın allah kimseye kaza bela vermesin. tabi düşüncende moralimi düzeltmedi değil :)

heroes

Alıntı yapılan: eray - 17 Şubat 2008, 16:07:43
anahtar kontağın üzerindeyken normalde kitlememesi gerekiyor eyer yinede kitliyosa ozaman bi problem vardır
kontağın üzerinde iken de kitleniyor hatta araba çalışırken bile. :o

eray

eray

oda bi ihtimal piyasda satılan şu ucuz alarmlardansa oda yapar ,ama yinede onun kontak bağlantısı yapılması lazımdı yapılmadıysa ondanda kitleyebilir

vw6n

alarmın bi ayarı olabilir yoksada bi alarmcıya göstererek ayarlata bilirsin

heroes

Alıntı yapılan: eray - 17 Şubat 2008, 16:17:19
oda bi ihtimal piyasda satılan şu ucuz alarmlardansa oda yapar ,ama yinede onun kontak bağlantısı yapılması lazımdı yapılmadıysa ondanda kitleyebilir
Alıntı yapılan: sortie34 - 17 Şubat 2008, 16:18:24
alarmın bi ayarı olabilir yoksada bi alarmcıya göstererek ayarlata bilirsin
baktıralım ama kime güveneceğimide bilemiyorum bu araba ile baya bi şey öğrendim araba hakkında (bu ilk araba) ankarada bu işle ilgilenen sağlam biri var mı acaba ?

Firestarter

Bana kalırsa o olay, alarmın bir özelliği. Aracı çalıştırıp hareket ettiğin zaman kapıları kilitlemesi lazım. Ayrıca kontak 2. yada 3. kademedeyken de kapıları kitleyebilir.

vw6n

Sanayide illaki alarm takan oto elektirikçileri vardır onlara baktırabilirsin gitmişkende aırbag ışığınıda halledersin ;)