sizce bu nasıl oluyor

Başlatan emirhan, 05 Şubat 2008, 23:12:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emirhan

[youtube=425,350]_CMmhCMPW9o[/youtube]     
:sevgi:  yeni  motormu atmış 

emirhan

[youtube=425,350]NwVS8Q6Ob-Q[/youtube]
bide  golf 2nin kalkışa bakın 

emirhan

işte vidiolar bu size sorum bi aracı oldugundan fazla sürati yapabilmesi için hızlı kalkabilmesi için ne gerekli chip felan mı yardımcı olursanız sevinirim

corrado_g60

ılk vıdeodakı corrado sanırım.aynı goruntuyu defalarca gormustum corradoda  :sevgi:
tek chıp ıle sınırlandırılmaz bu ıs..yapılabılecek o kadar cook sey varkı bu konuda saymakla bıtmez

AhMeTH61

:o  :o  :o  :o Yok artık Lebron James o corrado kaç vites bea

emirhan

Alıntı yapılan: corrado_g60 - 06 Şubat 2008, 00:03:20
ılk vıdeodakı corrado sanırım.aynı goruntuyu defalarca gormustum corradoda  :sevgi:
tek chıp ıle sınırlandırılmaz bu ıs..yapılabılecek o kadar cook sey varkı bu konuda saymakla bıtmez
[/b]

abim bende bi corrado alınca yardım edersin dimi :):)  adını bile bilmiorum ama tanışmak lazım  :-[

emirhan

aliis

2. videodaki arac turbolu gitmesi normal

AhMeTH61

coco

Bu videoların gerçek olduğu konusunda şüpheliyim en azından dinamoda çekilmiş diye düşünüyorum. Kolay kolay hiç bir araba yere bu kadar çabuk iletemez.

corrado_g60

Alıntı yapılan: emirhan - 06 Şubat 2008, 00:16:12
[/b]

abim bende bi corrado alınca yardım edersin dimi :):)  adını bile bilmiorum ama tanışmak lazım  :-[

elımızden gelen bısey olursa her zaman yardımcı olurum kardes

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 06 Şubat 2008, 00:12:32
:o  :o  :o  :o Yok artık Lebron James o corrado kaç vites bea

5 vıtes kardes..

Alıntı yapılan: coco - 06 Şubat 2008, 10:13:33
Bu videoların gerçek olduğu konusunda şüpheliyim en azından dinamoda çekilmiş diye düşünüyorum. Kolay kolay hiç bir araba yere bu kadar çabuk iletemez.

alttakı vıdeoyu blmıyoum ama corradonunkı %90 gercek

Firestarter

İki video' da da, aşırı yüklenilmiş turbo destekli motorlar çalışıyor. Bence gayet normal.  :)