03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Resimleri ve Yorumları

Başlatan volksport, 03 Şubat 2008, 17:25:55

« önceki - sonraki »

cabrio63

PoloGTI

Fotocu geldi  :p :p :p :D :D Convoy Buluşmaya giderken

Vw Polo 6N

nizam

Alıntı yapılan: cinfizz - 03 Şubat 2008, 22:48:40
Arkadaşlar güzel bir gündü. :tamamdir Her ne kadar aranıza tam kaynaşamasamda  zevkli geçti.inşallah bir dahaki sefere daha aktif olarak katılımım olacak. :D
Herkese teşekkürler... ;D

abi valla ben seni bi ara müşteri sandım ii mi kusura bakma valla insan fazla olunca afalladık bide benim kireç mevzusu kafamı allak bullak etti kusura bakma nasılsa anadolu yakasındasın görüsürüz her yerde...saygılar tanıstıgımıza memnun oldum
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Erhan

PoloGTI

Vw Polo 6N

METiN

katilan herkeze sonsuz tesekkurler arkadaslar, keyifli bir gundu :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

cinfizz

Alıntı yapılan: nizam - 03 Şubat 2008, 23:04:06
abi valla ben seni bi ara müşteri sandım ii mi kusura bakma valla insan fazla olunca afalladık bide benim kireç mevzusu kafamı allak bullak etti kusura bakma nasılsa anadolu yakasındasın görüsürüz her yerde...saygılar tanıstıgımıza memnun oldum

Estağfurullah ne demek Senin derdin büyüktü zaten.Geçmiş olsun sana bu arada.Bende eşim ve bizim ufaklık sıkılmasınlar diye fazla yalnız bırakamadım.Oyüzden sızamadım aranıza  ;)

volksport

Vallaha bende herkese zaman ayırmaya çalıştım ama zaman nasıl gecti onuda anlamadım, ortalıkta gezindik işte, site demirbaşı olmuşuz, Eralp Aşağı Eralp Yukarı, he bide Orjinalci Eralp çıktı ... :D :D :D

volksport

Benzin alalım dedik, benzinciye girdim, bi baktım solda Metin Abi , Tunç abi, park halindeler... :D

PoloGTI

Vw Polo 6N