Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Resimleri ve Yorumları - Sayfa 2

03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Resimleri ve Yorumları

Başlatan volksport, 03 Şubat 2008, 17:25:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

Alıntı yapılan: sortie34 - 03 Şubat 2008, 19:32:39
Arkadaşlar kusuruma bakmayın dün akşam gelen davetsiz misafirim nedeniyle geç kaldım siz tam dağılırken ben geldim Eralple görüştük sadece :-[

:tamamdir Tam dağıldık Abdullah aradı ben mezarlıın ordayım diye,Biraz takıldık beraber bizde işte, Abdullah benzinlikteki amcaya satıyoduk az kaldı arabayı... :D :D :D

vw6n

AhMeTH61

PoloGTI

Çok güzel geçti abiler :tamamdir :D
Vw Polo 6N

corrado_g60

sabah 7 ucagıyla gelcektım herseyı ayarlamıstım ama fabrıkadan gece 3t'te cıkınca gelemedım..
aklım bulusmada kaldı..
aklımın kaldıgı kadarda varmıs bulusma.
ınsaallah bıdahakıne ordayım

volksport

Refiğin gazabına uğruyan konvoyun videosu  :D :D :D

Telefonla konusurken takip edemedik konvoyu, Refiğin peşinden ayrılmayınca çıkmaz sokakta bulduk kendimizi...

[youtube=425,350]gX9PxssUR1E[/youtube]

corrado_g60

bu arada grı mk2'ye aşık oldum resmen..
aracların hepsı cok guzel ama o bı ayrı gozuktu  bugun :D

ramcho®

toplantı çok güzeldi hatta ali amcanın golfu damgayı vurdu diyebiliriz...çok eğlenceliydi bi mangal da iyi giderdi ama o da başka bi toplantıya inş..

volksport

Oktay abimiz kırmadı taa Bursalardan geldi bizlerle beraber olmak için, Sağolsun Bursadan bize Kestane Şekeri getirmiş,Afiyetle yedik... :sevgi:

®oyal

Çok hoş vakit geçirdik emeği geçen ve gelen herkese teşekürler.

PoloGTI

Vw Polo 6N

Firestarter

Buluşmamıza gelen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hava güzeldi, çoğunluğu sağladık. Ufak birkaç aksilik yüzünden, buluşma noktalarına biraz geç kaldık. Fotoğraf makinemiz olmadığından dolayı, herhangi bir çekim yapamadım. Fotoğraf ve video çeken arkadaşların uploadlarını bekliyoruz.  :)