Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Caddy Life Edition Consept

Caddy Life Edition Consept

Başlatan strong, 01 Şubat 2008, 19:05:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MJoRaYuLuN

şu 2000cc 140ps olan araç bumu?? ???

MJoRaYuLuN

hımm.... bu caddyde  5 vites  ::)

strong

Avrupada  caddy tdı olarak piyasaya beş çeşit araç sunar;
caddy life                 : 1.9 tdı 75/105 hp
caddy life   tramper : 1.9 tdı 75/105 hp
caddy van               : 1.9 dtı 105 hp
caddy familly           : 1.9 tdı 75/105 hp
caddy maxi              : 1.9 tdı 105 hp / 2.0 tdı 140 hp

MJoRaYuLuN

maxi hariç diğerleri 5  vites... değilmi??

Halil Kara

Bi aralar passatta kullanilan 1.9 tdi 130 hp vardi su anda sanirim sunulmuyor o secenek.O da aynen life seceneginde sunuluyordu.
Bu 4 kollu direksiyon benim hic hosuma gitmiyor.Caddy lerde 2006 dan sonra sunulan golfte ve passata kullanilan 3 kollu direksiyon cok daha rahat ve guzel bir gorunum sagliyor araca.Soyle bakinca bile diger ticarilerle farki ortaya hemen cikiveriyor :)

strong

evet haklısın 2006 yılı ikinci yarısından sonra caddy lerde 3 kollu direksiyon sunulmuş bence de çok iyi.

MJoRaYuLuN

4 kollu  yu görünce aklıma transit geliyor... dediğiniz gibi gerçektende caddye 3 kollu direksiyon daha yakışıyor...

nurett1n

Bişey Sorcam Biz Yeni Caddy Aldık Ama Taponlar Siyah yani Boyanmadan Gelcek Normalde Orjinal Boyalı Tamponlar Warmı ?

strong

Alıntı yapılan: nurett1n - 18 Şubat 2008, 16:41:47
Bişey Sorcam Biz Yeni Caddy Aldık Ama Taponlar Siyah yani Boyanmadan Gelcek Normalde Orjinal Boyalı Tamponlar Warmı ?
Aldınız araç d-line ise orjinal boyalı. Bende boyatmak istedim ama garanti vermediler.
Caddy 1.9 tdı   (Tamponları  Boyattım  Sayfa  6' da) page 2