Hangi benzin???

Başlatan icedes, 21 Ocak 2008, 21:20:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

icedes

Arkadaşlar tamamen reklam amaçsız bi soru yöneltmek istiyorum.

Aracınızda hangi marka benzini kullanıyorsunuz?Size göre hangisi iyi?

Ben ilk benzimini shellden aldım stop olayından sonra serviste kelebeğimi temizletirken buldum kendimi.

2.benzinimi gene shellden aldım 97 oktandı seviste pc ye bağlattık 87 oktan çıktı :)

servis elemanı opetten şaşma dedi ama oda sanki daha az km yapıyor gibi geldi bana.

Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim....

mussel

Icedes bildiğim kadarıyla shell istasyonlarını çok sık ve habersiz olarak denetliyor,diğer yandan opet,bp,po vs. biçok akaryakıt firması var,bence firmadan çok akaryakıt aldığın istasyon önemli..... ??? :)
03.06.2005

icedes

ya aslında herkes shell diyor,firmaya şikayet mailide attım ama bilmiyorum.Aracımın tekrar arıza görmesini istemiyorum bakalım opetten memnun kalırsam tek bi markadan almak istiyorum...

musa

Alıntı yapılan: icedes - 21 Ocak 2008, 22:15:07
ya aslında herkes shell diyor,firmaya şikayet mailide attım ama bilmiyorum.Aracımın tekrar arıza görmesini istemiyorum bakalım opetten memnun kalırsam tek bi markadan almak istiyorum...

bencede..marka değil istasyon

ozmo

icedes serviste pc'ye bağlandığında benzinin oktanını nasıl gördüler anlamadım?

icedes

Valla kelebek ayarı yapıldıktan sorna ekranda herşey yazıyor.Benzin oktanı düşük(87) yazdı.

AhMeTH61

PO diyorum başka bişey demiyorum.Şu anda mazotta en çok PO nun yakıtları kullanılıyor.Benzindede bence gayet verimli ve iyi bir KM grafiği var...

emrahisilti

bu sıralar po vmax kullanıyorum sanki diğerlerinden daha iyi gibi geliyor belkide psikolojiktir.

vw6n

Opet kullanıyorum ama sanki biraz az km yapıyor :p
Edit:He bide opet kart yüzünden opetten alıyorum >:D

Firestarter

Benim deneyimlerime göre,Opet ve Bp' nin yakıtı kaliteli.

G60

Opet'ten alıyorum, Shell uğrayacağım en son yer...
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

ozmo

arkadaşlar bp'ye yakıtı shell veriyormuş haberiniz ola :D :D :D

mcsahan

shell vpower dizel den çok memnunum. sadece mimlediğim bir iki istasyon var. oralardan almıyorum çok fark ediyor.
benzin zaten 95 kurşunsuz yine shellden alırım
yakıt kalitesi kesinlikle istasyonla alakalı. ticari markanın önemi hizmet kalitesiyle alakalı sadece.

AhMeTH61

Abi öyle diyosunda bu bence sadece İstanbul ve büyük şehirler için geçerli.İstanbul'da her markanın farklı dolum tesisleri var bir kaç tane.Mesela Trabzon'da PO'nun bir tane dolum tesisi var ve Trabzon il sınırları içerisindeki her akaryakıt istansyonu aynı malı alıp satıyor.Buna göre burda istasyon farklarından bahsedemeyiz.Sadece markanın yakıtının kalitesi tartışılır.