Corrado Gerimi Geliyor?

Başlatan G60, 18 Kasım 2005, 18:06:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Ortalıkta bu resim dolaşıyor  ???
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

VWci

G60

Bence Corrado'dan çok süperspor bir araca benziyor :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

VWci

Araba da eski aracin hatlari var...Corrado cok ozel bir otomobildi bununda oyle olmasi lazim...;)

corrado

geri değilde yeni geldim :)

bi ara yine resimler dolaştıydı ama bu baya bi farklı. aston martine benzetir gibi oldum biraz (vanguis)
camları çok ufak tutmuşlar.tam bi karar veremedim açıkçası .ama şurası açıkkı ilk görüşte eski corrado gibi kendisine aşık olunacak bi kasa değil
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

G60

Dediğim gibi Corrado gibi bir otomobil havasıdan çok Süperspor bir araç havası var...Ama genede güzel araç.Üretim aşamasında eğer bu tasarım kullanılırsa daha çok şey değişir.Camlar büyür :)

corrado

act de konu açılmiş.ordada a martine benzetilmiş genelde insanlar aynı kanıda demekki.dediğin gibi zamanla bi iki değişiklik olur. kendi adıma yine bi corrado alabilsem bana yeter :)

VWci

Atif dostum hosgeldin bu arada...;)

corrado

Alıntı yapılan: VWci - 20 Kasım 2005, 21:16:59
Atif dostum hosgeldin bu arada...;)

hoşbulduk.ama kim olduğunuzu anlayamadık :)

corrado

pardon anladık. nick değişmişsin. tekrar hoşbulduk

G60

VWci

Alıntı yapılan: corrado - 21 Kasım 2005, 18:16:40
pardon anladık. nick değişmişsin. tekrar hoşbulduk

heheh ben ben...;)

corrado

sana bi ara bahsettiğim siteyi bugün buldum
Corrado-Database

eskiden bi corradonun resmi vardı şimdi baya çoğalmiş. eskişehirdede varmış bi tane .ilk corrradonun resimlerinde bi kırmızı corrado gözüküyor ondanda haberim yoktu.rasladınmı ankarada hiç ona

G60

Alıntı yapılan: corrado - 21 Kasım 2005, 19:53:48
alihan sana bi ara bahsettiğim siteyi bugün buldum
Corrado-Database

eskiden bi corradonun resmi vardı şimdi baya çoğalmiş. eskişehirdede varmış bi tane .ilk corrradonun resimlerinde bi kırmızı corrado gözüküyor ondanda haberim yoktu.rasladınmı ankarada hiç ona

Ya ne çok türk varmış yorum yazan :):):)Mutlu oldum okudukça..Bu arad VJU 28 i hiç yolda görmedim...