buda benim golf um arkadaşlar.

Başlatan arda_86xxx, 31 Aralık 2009, 20:16:19

« önceki - sonraki »

arda_86xxx

Alıntı yapılan: car wolf - 02 Ocak 2010, 19:18:20
hoş geldiniz sitemize keyifli forumlar dilerim , kazasız belasız sürüşler dileği ile
Alıntı yapılan: car wolf - 02 Ocak 2010, 19:18:20
hoş geldiniz sitemize keyifli forumlar dilerim , kazasız belasız sürüşler dileği ile

eyvallah saolasın...

TİMUR

hoş geldin keyfli forumlar dilerim . kadir hani yeni acılan carrefour un yanındaki sokakta idi demi ?
SCIROCCO  GTS MK2 1,8 8V

arda_86xxx

kadir yeni açılan carrefour demişşisn ama nedemek istedin anlamadım ? timur

Alıntı yapılan: TİMUR - 04 Ocak 2010, 00:25:21
hoş geldin keyfli forumlar dilerim . kadir hani yeni acılan carrefour un yanındaki sokakta idi demi ?

mami6848

hoş geldin kardeş hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşlh..

arda_86xxx

saolasın kardeşim eyvallah bu araba satılıktı görmüştüm yeni aldın sanırım yoksa yanlışmı hatırlıyorum .
Alıntı yapılan: mami6848 - 06 Ocak 2010, 11:18:25
hoş geldin kardeş hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşlh..

nizam

kürsadın araba değil miydi bu
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

arda_86xxx

evet oo sattı bende sattığı adamdan aldım topladık biraz boya çürükleri felen....
Alıntı yapılan: nizam - 06 Ocak 2010, 11:58:25
kürsadın araba değil miydi bu

nizam

en son iki sene önce bi kullanmıslıgım vardı dagınıktı o zamanlar toplayacak filandı sonra kayıp oldu
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

arda_86xxx

masraf ettik biraz suan ön amortisörleri patladı almaya gitti babam yapılcak bugun.. bide ön taraf biraz bişeyler istiyor birde iç döşemeler....
Alıntı yapılan: nizam - 06 Ocak 2010, 12:03:45
en son iki sene önce bi kullanmıslıgım vardı dagınıktı o zamanlar toplayacak filandı sonra kayıp oldu