MK III (froM İzMiR)

Started by Bugia35, 04 January 2008, 18:13:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bugia35

Bır park cezası resmıdır ıbretlık...!

Bugia35

bunlarda cok sevdıgım yegenımın aracı. 106 QUIKSILVER aracın alımında yardımlarımdan dolayı plakayı EU (adımın ve soyadımın bas harlerı)alarak benı onure etmıstır kendısı..:)

nefret35

ibretlik resim sevgi yolunun devamı oln sokak mı??? :)

Bugia35

yok degıl burası tren ıstasyonu yenı metro duragı yanı sevgı yolu yaklasık 700m ılerde baslıyor.can bakıyom buralarıda bılıyorsun...!

sirhot

Abicim senin aracını üçyol civarında gördüm(sanırım cezayı da o tarafta yedin :D)Jantlarından tanıdım çok güzel duruyor gerçekten.Ayrıca 106yı da biliyorum.Her gün otobüsle yanından geçiyorum.Allah kaza bela vermesin o da çok güzel duruyor.Güle güle kullansın yeğenin...

sirhot

Bu aralar hep denk geliyoruz abi ya.Dünde eşrefpaşa taraflarında bir oto yıkamada gördüm.İnş bir dahaki sefere daha yakından görme imkanım olur ;)

Bugia35

benım yıkamacım orası. bıdaha inş. denk gelırızde gorusuruz...!tanısmak ısterım..

sirhot

Abicim biraz önce yeğeninin dükkanının önünden geçtim otobüsle sende ordaydın sanırım.Derse yetişcek olmasam inerdim tanışırdık artık başka sefere:D

Bugia35

ben bılerek senın etrafında dolasıyorum aslında..saka bıyana her zaman beklerım ....

Bugia35

@nizam teşekkurler cıkartmalar ıcın nasıl olmus?

nizam

Quote from: Bugia35 on 19 July 2008, 16:45:18

@nizam teşekkurler cıkartmalar ıcın nasıl olmus?

geldiğine sevindim bende mete abiye teşekkür ederim çıkartmalar için...  :)

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Bugia35

:sevgi:
yapılması gereken cooookkk sey varr ama ...!

sirhot

Bence gerçekten çok orjinal çok diri duruyor.Allah kaza bela vermesin...

G60

50 yanak lastik ve yay. Birde çift merkezli far, siyah logo. Tabi vento burun planların ne oldu bilmiyorum. :)
Quote from: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."