Toplam Oy Verenler: 109
Az önce test ettim aracı kendisi benim ihtiyaçlarımı karşılıyor.Kalbimi ele geçirmiş durumda. Flodaki arkadaşları gelmiş yakında oda gelir.
Mercedes 180 K 1.6 156 ps metalik siyah ,paket 2, Fascination donanım da karar kılınmıştır mayıs sonu teslimat var. Bana ve benimle bu mutluluğu paylaşan herkeze hayırlı olsun.
Abi dün okula giderken İstanbul Avrupa gişelerinde Hadımköy Mercedes fabrikasından çıkan 2 tane C serisi yüklü tır gördüm. Senin Araç geliyor olabilir
Evet onlardır,Araçlar yavaş yavaş teslim ediliyor.
Hafta sonu bende bir tır gördüm.Kendimden geçtim.Tırda 4 araç var.İkinci katta: Audi R8 gri renkli, hemen arkasında Jaguar XF simsiyah.Alt katta önde Ferrari F430 koyu gri renkli, arkasında simsiyah bir Mercedes S class.Sanırım tırda 1.5-2 milyon dolarlık araç vardı Arkasından bakakaldım.
Bu hafta içi teslim ediyorlar yavruyu.
Bildiğim kadarıyla araçlar Almanya'dan geliyorlar. Türkiye'de üretimi olmaması lazım. Zaten İstanbul'da bulunan fabrikada Otobüs fabrikası. Hergün önünden geçiyorum Sanırsam gümrüklere de yakın olduğu için bir kısmı orada depolanıyor. Ayrıca Mercedes-Benz Türk'de orada olduğu için bu iddiam kuvvetleniyor.
Yavru gümrükteymiş Kısmetse cuma günü kontağını çeviriyorum.
Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.