Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Vag Tacho

Vag Tacho

Başlatan SerkanAraz, 26 Kasım 2016, 14:33:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SerkanAraz

Arkadaşlar selam elinde vag tacho kablosu olan var mı ? Hele samsunda olan varsa ve bana yardımcı olabilirse çok memnun kalırım.Sadece kalan benzin ile gidilecek menzili gösterme özelliğini açmak istiyorum sırf 1 kerelik bişey içinde taa yurt dışından almak istemiyorum.Elinde olup başka şehirde olan varsa da belli bir miktar ücret karşılığı kullanıp geri verebilirim  :)

Frequency

Peki bu programı kullanmayı biliyor musunuz? araba elinizde kalmasın??
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

metinmb407

Alıntı yapılan: SerkanAraz - 26 Kasım 2016, 14:33:55
Arkadaşlar selam elinde vag tacho kablosu olan var mı ? Hele samsunda olan varsa ve bana yardımcı olabilirse çok memnun kalırım.Sadece kalan benzin ile gidilecek menzili gösterme özelliğini açmak istiyorum sırf 1 kerelik bişey içinde taa yurt dışından almak istemiyorum.Elinde olup başka şehirde olan varsa da belli bir miktar ücret karşılığı kullanıp geri verebilirim  :)

Araç 2001 model altı ise olmaz. Golf te Bosch kadran kullanılıyor bildiğim kadarı ile Bosch kadrana da olmuyor. VDO olması lazım.

SerkanAraz

2003 model immo 3 kadran sıkıntı yok yani biliyorum nasıl yapılacağını :)
Ayrıca benim kadranda VDO çıktı şansıma bitek kablo ve yazılımı bulmak kaldı geriye.