JANT TEMİZLİĞİ/BOYAMASI YARDIM !!!

Başlatan üstad06, 06 Ekim 2015, 14:56:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

üstad06

Merhabalar;
Jantlardaki siyah renkli balata lekelerini temizlemek ve jantlardaki çizik, soyulma vs. gibi sorunları gidermek için (boyada dahil) ne ya da neleri kullanabilirim. Tecrübesi olanlardan yardımlarını rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

mc_exrem

merhaba,

jant temizliği için hiç para veripte ürün alma. CİF en güzel jant temizleyicisidir. würth e 30 lira vereceğine dök suya cifi güzelce yedir erisin içinde iyice. sonra fırça yardımıyla sür temizle. sonucu beğenme garantisi veriyorum. temizleyince zaten çizikler eskisi kadar belli olmaz ama soyulmalara yapcak bi şey yok boya gerekli ona da takımına 200 lira para alırlar. orjinal jantsa boyaya hiç girme eski rengini ararsın tercih senin  :tamamdir
Ekrem KILIÇER

üstad06

Diyeps

Alıntı yapılan: mc_exrem - 08 Ekim 2015, 00:18:19
merhaba,

jant temizliği için hiç para veripte ürün alma. CİF en güzel jant temizleyicisidir. würth e 30 lira vereceğine dök suya cifi güzelce yedir erisin içinde iyice. sonra fırça yardımıyla sür temizle. sonucu beğenme garantisi veriyorum. temizleyince zaten çizikler eskisi kadar belli olmaz ama soyulmalara yapcak bi şey yok boya gerekli ona da takımına 200 lira para alırlar. orjinal jantsa boyaya hiç girme eski rengini ararsın tercih senin  :tamamdir

:tamamdir