Golf 4 teyp onerisi

Başlatan emrah90, 11 Haziran 2015, 13:13:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emrah90

Arkadaslar meraba 2000 golf 4 aracima dabil teyp taktirmak istiyorum ama o panele tam oturmasi ve şık durmasini istiyorum bi de bu rcd200 teypler ne oluyoor biraz aydinlatirsaniz sevinirim

Frequency

RCD200 görsel olarak güzel de o uğraşıya değmez...hele mp3 çalanını bulmadıysanız hiç değmez.
Golf4 e can bus uyumu yok, herhangi bir extra modul eklemeden aux, usb gibi seçenekleri yok...
bir de pahalı, 150 ve altında para verecekseniz iyi, daha fazlasını haketmez.
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

MurdeR

Alıntı yapılan: Frequency - 12 Haziran 2015, 13:18:10
RCD200 görsel olarak güzel de o uğraşıya değmez...hele mp3 çalanını bulmadıysanız hiç değmez.
Golf4 e can bus uyumu yok, herhangi bir extra modul eklemeden aux, usb gibi seçenekleri yok...
bir de pahalı, 150 ve altında para verecekseniz iyi, daha fazlasını haketmez.
+100 katiliyorum. Pioneer doublelere bak cok guzel oturuyor sifira sifir ve kaliteli seside cabasi olur

senerelci

Alıntı yapılan: emrah90 - 11 Haziran 2015, 13:13:52
Arkadaslar meraba 2000 golf 4 aracima dabil teyp taktirmak istiyorum ama o panele tam oturmasi ve şık durmasini istiyorum bi de bu rcd200 teypler ne oluyoor biraz aydinlatirsaniz sevinirim

iyi akşamlar hocam bende aracı yeni aldım golf 4 2003 pasific üstünde navitech mt 7900 bdt indash cihaz var düşünürsen görsellerini atarım. 

ilGhiNC

Navitech DTV 8600 kullanıyordum. Ön konsola görüntü olarak çok uyumluydu. Ses kalitesi de iyi sayılır. Arabayı satınca o da gitti tabi ki :) Tavsiye ederim.
CRAFTER TDI 163 ps

rene

Pioneer Avh1550 dvd kullanıyorum çok memnunum malzeme ve ses kalitesi mükemmel aşırı özellik istiyorsan tv oyun vs :) çin malları ağırlıklı bakman lazım rcd200 bedava verseler satar benzin alırım.

MurdeR

Alıntı yapılan: rene - 16 Haziran 2015, 20:51:50
Pioneer Avh1550 dvd kullanıyorum çok memnunum malzeme ve ses kalitesi mükemmel aşırı özellik istiyorsan tv oyun vs :) çin malları ağırlıklı bakman lazım rcd200 bedava verseler satar benzin alırım.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D gamma var satarsam bende benzin alacam onla abi :D :D :D :D

Uğur İNCE

arkadşlar bende Navitech model aldım da  amfi buffer siz en  kaliteli sesi nasıl alabalirim. ne tur haporler takmak gerekır. tşk.
Yetişemiyosan El Salla