Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Jetta mk4 Wagon - WeLoveToRide - Sayfa 5

Jetta mk4 Wagon - WeLoveToRide

Başlatan welovetoride, 05 Mayıs 2015, 16:02:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

welovetoride

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

metinmb407

Fiyat gerçekten iyiymiş. 3-5 sene öncesine kadar 4500+ fiyatlara yapılıyordu.

welovetoride

Alıntı yapılan: metinmb407 - 19 Nisan 2016, 11:36:42
Fiyat gerçekten iyiymiş. 3-5 sene öncesine kadar 4500+ fiyatlara yapılıyordu.

Herşeyin fiyatının tavan yaptığı güzel ülkemizde Airride ın fiyatını arttırmamaları hem şaşırtıcı,hem sevindirici.Mk2 Jetta'ma kendim yapmıştım.Boraya da kendim yapsammı diye düşünürken hiç gerek yok,arabayı verip anahtar teslim almak daha mantıklı dedim kendi kendime. İyiki de öyle yapmışım.
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..

metinmb407

welovetoride

Alıntı yapılan: metinmb407 - 20 Nisan 2016, 10:51:51
Kendim yaptım derken :)

Evet yanlış duymadınız, bir arkadaşımla beraber kendimiz yaptık.

metinmb407

Ben bu DIY ı görmedim paylaşmış mıydın :)

welovetoride

welovetoride

gültekin77

Maşşallah.
Hayırlı olsun harika olmuş. :sevgi:
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

welovetoride

s1nanozk

Maşallah jantlar çok güzel olmuş, tam olarak marka ve modelleri nedir acaba? :tamamdir

welovetoride

Alıntı yapılan: s1nanozk - 11 Mayıs 2016, 10:27:22
Maşallah jantlar çok güzel olmuş, tam olarak marka ve modelleri nedir acaba? :tamamdir

Teşekkür ederim, Jantlar KT1. Kendim Custom bi çalışmayla O.Z. Futuraya benzettim.Malum,ülkemizde orjinaline çok az rastlandığı ve pahalı olduğu için böyle bir yol seçtim.Replika jantlardan 10 kat daha iyi bir görüntü yakaladım.

s1nanozk

Alıntı yapılan: welovetoride - 11 Mayıs 2016, 23:02:42
Teşekkür ederim, Jantlar KT1. Kendim Custom bi çalışmayla O.Z. Futuraya benzettim.Malum,ülkemizde orjinaline çok az rastlandığı ve pahalı olduğu için böyle bir yol seçtim.Replika jantlardan 10 kat daha iyi bir görüntü yakaladım.
Peki ağırlık vs. ne durumda, yoldaki sekme, konfor durumun önceki jantlarla kıyaslarsan? Bir de spacer var mıydı senin araçta?

welovetoride

Alıntı yapılan: s1nanozk - 12 Mayıs 2016, 13:50:16
Peki ağırlık vs. ne durumda, yoldaki sekme, konfor durumun önceki jantlarla kıyaslarsan? Bir de spacer var mıydı senin araçta?

Önceki jantlara göre çok hafif.Mondial'ler spacer'liydi evet. Sekme vs yok sadece 35 yanak olduğu için çukurları biraz daha fazla hissediyorum.Onun dışında herşey normal ölçüsünde gibi kullanıyorum.