Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1,6 dizel Mk1 im

1,6 dizel Mk1 im

Başlatan fhrttn, 27 Şubat 2015, 15:50:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fhrttn

Arkadaşlar 1,6 Düz dizel Mk1 im kilo metrede 0,27 kuruş yakıyor çok gibi geldi yoksa normalmi bi akıl verin pompa ve enjektörlere baktırmam gerekirmi  NOT: yakıtı po dan pro dizel alıyorum.

fhrttn

sizin araçlar ne yakıyor arkadaşlar bi paylaşırsanız size zahmet karşılaştırma yapayım boş yere pompa ve enjektörlere elletmeyim teşekkür ederim.

rsumerkan

kapak ölü motor %20 aşınmış enjektörler işer ve pompa ayarsız vaziyette Tekirdağ dan mersin e 170 tl yaktım 1250 km şu an hepsi yapıldı km göstergem çalışmadığından ölçme şansım olmadı
tekrar golf mk1 yeni proje

fhrttn

arkadaşlar yokmu 1,6 dize li olan bi fikrileşelim de boşa pompacıya para vermeyelim yardımlarınızı bekliyorum.
bu arada cecabın için saol rsumerkan kardeşim senin arabaya göre benimki çok yakıyo

STAK67

Bana biraz cok geldi yakit. 2009 yilinda dizel mk2im 16 kurus yakiyordu maksimum. Simdide 1.6 aft motorlu vento kullaniyorum sehirlerarasi 17 kurus sehir ici 22 kurus yakiyorum lpgde. Saglikli bir dizelin daha az yakmasi gerek diye dusunuyorum. Ama kullaniciya gore de degisiklik gosterir veriler :) mesela 1.9 110luk passatla 5.5 litre yakan arkadasimda var ayni motor ayni kasa ile 9.6 yakan arkadasimda var.

fhrttn

banada çok geldi sanırım enjektörlere falan baktırmam gerekiyor.Hasan Ali kardeşim ankarada tanıdığını dizel pompacı varmı bi enjektörleri temizletip avans ayarı yaptırayım diyorum

STAK67

Alıntı yapılan: fhrttn - 28 Şubat 2015, 19:13:13
banada çok geldi sanırım enjektörlere falan baktırmam gerekiyor.Hasan Ali kardeşim ankarada tanıdığını dizel pompacı varmı bi enjektörleri temizletip avans ayarı yaptırayım diyorum

Abi sasmazda lisenin karsisinda orhan dizel var. Ben rangerin enjektor bakimini oraya yaptirdim. İsciliklerinden ve hizmetinden menmun kaldim. Tavsiye ederim sanada

fhrttn

ha tamam bildim orayı bi gideyim bakalım enjektörleri bi söktürüp bakım yaptırayım teşekkürler hasan ali kardeşim

fhrttn

Arkadaşlar bu gün pompacıya gittim enjektörleri söktü baktım hepsi çeşme gibi işiyodu memelerini sıfırladık avans ayarı yaptık pompayı kıstık canavar gibi oldu ufaklık bakalım yakıt düşecekmi maliyeti 200 tl bilginiz olsun cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim

STAK67

Alıntı yapılan: fhrttn - 02 Mart 2015, 13:45:43
Arkadaşlar bu gün pompacıya gittim enjektörleri söktü baktım hepsi çeşme gibi işiyodu memelerini sıfırladık avans ayarı yaptık pompayı kıstık canavar gibi oldu ufaklık bakalım yakıt düşecekmi maliyeti 200 tl bilginiz olsun cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim

hayırlı olsun abi. erken farketmen büyük bi masraftan kurtarmış seni :) inşallah başka sıkıntı çıkarmaz.

edincol

Hayırlı olsun.

Servis hakkında yorumlarınız nasıl ?
Akıl yaşta değil baştadır.

fhrttn

hasan ali kardeşimin dediği yere gittim şaşmazda orhan dizele gayet ilgili davrandılar memnunum.pompayı biraz kıstırmıştım araba biraz şekişten düştü ama sorun yok yakıt azalması daha önemli idi

edincol

Akıl yaşta değil baştadır.

fhrttn

fikrini yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim bende