Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
CADDY cıler bunları bılıyormusunuz - Sayfa 10

CADDY cıler bunları bılıyormusunuz

Başlatan cemline, 17 Kasım 2007, 11:02:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemline

arkadaslar gecen hava yagıslıyken sılecek kolunu en ust sevıyenın bır oncekı modunda sureklı calısır halde bıraktıgımızda hızınıza gore sılecekler fasıla lı calısyor cok yavas ılerleyınce yavasllıyor hızlanınca fasıla aralıgı dusuyor.. :saygılarbenım haberım yoktu sızınde varmı bılmıyorum ama haberınız ola...:D

aliş_61

BENDE TEYP İKİ ÇIKIŞLI BİLİYOM AMA EMİN DEĞİLİM HALA BAKTIRMADIM.AMA BAKTIRACAM ARKAYA HOPARLÖR ŞART.BİRDE BENİM ARACIM İÇ DIŞ YAPILIDIR TAVSİYE EDERİM KAPIİÇLERİ KOLTUKLAR YER TAVAN FUL YAPILI...

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: cemline - 08 Mayıs 2009, 14:05:13
arkadaslar gecen hava yagıslıyken sılecek kolunu en ust sevıyenın bır oncekı modunda sureklı calısır halde bıraktıgımızda hızınıza gore sılecekler fasıla lı calısyor cok yavas ılerleyınce yavasllıyor hızlanınca fasıla aralıgı dusuyor.. :saygılarbenım haberım yoktu sızınde varmı bılmıyorum ama haberınız ola...:D

sen daha neler öğrenicen :)

saxi_saxi

çok yararlı bir konu açmış arkadaşımız. başta teşekkür etmek istiyorum. bende keşfettikçe yazarım. çünkü kullanma klavuzu kayıp bizim  :)

kazasız belasız sürüşler şanslı vw caddy kullanıcıları.

izmirden selamlar.

burak_37

birde t5 hakkında bilinmeyenler konusumu açsak aceb:)

saxi_saxi

valla burak bir caddy sahibi kullanma klavızunu tarattırsada bana yollsa pdf olarak falan ne sevinirim biliyor musun  ;D

adamlar 30 euro dediler kullanma klavuzuna. dedim bununda reklamını yapacam nette herkes sizi tanısın dedim artık ya sinirden. 43 milyarlık arabası var altımızda adamlar 30 euro diyolar bir kullanma klavuzuna  :bekleriz:

cemline

Alıntı yapılan: saxi_saxi - 08 Mayıs 2009, 21:12:39
çok yararlı bir konu açmış arkadaşımız. başta teşekkür etmek istiyorum. bende keşfettikçe yazarım. çünkü kullanma klavuzu kayıp bizim  :)

kazasız belasız sürüşler şanslı vw caddy kullanıcıları.

izmirden selamlar.
rıca ederım kardesım benım ne demek...bu arada teyp 4 cıkıslıdır ek baglantısı yapılınca fader menuye otomatık yuklenıyor alişin bılgılerıne tek yapacagın servıs yada yan servısden 2 tane cıkıs slotu al ucuna ekleyecegın hoporlorlerın kablolarını bagla gayette guzel oluyor...

saxi_saxi

Alıntı yapılan: cemline - 15 Mayıs 2009, 13:17:05
  rıca ederım kardesım benım ne demek...bu arada teyp 4 cıkıslıdır ek baglantısı yapılınca fader menuye otomatık yuklenıyor alişin bılgılerıne tek yapacagın servıs yada yan servısden 2 tane cıkıs slotu al ucuna ekleyecegın hoporlorlerın kablolarını bagla gayette guzel oluyor...
anlayamadım tam olarak. fader menü ne demek?

®oyal

Alıntı yapılan: saxi_saxi - 16 Mayıs 2009, 15:52:27
anlayamadım tam olarak. fader menü ne demek?

Sorunuzun cevabı burda, fader ses ayarını ön ve arka kolonlara dağılımını sağlıyor.
http://www.vwtr.net/forum/caddy-transporter-ve-caravelle/caddy-teyp-t2530.60.html

saxi_saxi

Alıntı yapılan: wow - 16 Mayıs 2009, 16:08:02
Sorunuzun cevabı burda, fader ses ayarını ön ve arka kolonlara dağılımını sağlıyor.
http://www.vwtr.net/forum/caddy-transporter-ve-caravelle/caddy-teyp-t2530.60.html

bizde o fader yazan yer boş.

aliş_61

saxi_saxi

Alıntı yapılan: aliş_61 - 19 Mayıs 2009, 08:58:23
bu sayfaya nsl resim ekleniyo

www.imageshack.us

bu adrese upload et. sonra cevap yazdığın yerin üst kısmında resim ekle yazan buton var. B I U yazılarının hemen altnda. ona tıkladığında " [ img ] [ /img ] " bu gelir. parantezlerin tam ortasına upload ettiğin resmin linkini yerleştir  :tamamdir

burak_37

Alıntı yapılan: saxi_saxi - 11 Mayıs 2009, 23:24:48
valla burak bir caddy sahibi kullanma klavızunu tarattırsada bana yollsa pdf olarak falan ne sevinirim biliyor musun  ;D

adamlar 30 euro dediler kullanma klavuzuna. dedim bununda reklamını yapacam nette herkes sizi tanısın dedim artık ya sinirden. 43 milyarlık arabası var altımızda adamlar 30 euro diyolar bir kullanma klavuzuna  :bekleriz:
küfürü basıp çıksaydın.:) şaka bir yana çok para ya.arabayı aldıktan sorna yanında vermiyolarmı?bizim vardı t5 de