Satılık OEM Bora V6 GLI ön lip, dokunmatik süreli rezistans anahtarı

Başlatan metinmb407, 29 Kasım 2014, 13:49:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metinmb407

İletişim: 0537 437 yetmiş sıfır dört watsap falan var.


VR6 ön lip. Bora nızın daha keskin daha şekil hatlara sahip olmasını istiyorsanız bunu kesinlikle almalısınız. Türkiye de benim bildiğim 3 tane var. Biri Ankara da bir arkadaşımın eski Borasında bir tane Green Borair de biri de Kocaeli de bir Boracı arkadaştan aldığım için bende. 250 lira.

[IMG]http://i.imgur.com/UmlWUnpl.jpg[/img]


Dokunmatik süreli rezistans anahtarı. Farkı diğer rezistans anahtarları bastığınız zaman basılı kalır ve siz kapatana kadar aktif olur. Unuttuğunuz sürece açık kalır ve yakıt ekonomisinde, ısıtmalı aynaların yapıştığı zeminin ömürlerinde önemli bir etkendir. Bendeki bu anahtar yeni nesil araçlar gibi bastığınız zaman düğme geri gelir fakat çalıştığında sarı ikaz yanar. 15-20 dakika kadar aktif olduktan sonra otomatik olarak kapanır ya da aracı stop ettiğinizde veya elinizle düğmeye bastığınızda kapanır. Fiyatı 75 lira.

[IMG]http://i.imgur.com/Jng0vzQl.jpg[/img]


Dış aksamla ilgil parçaların araçta nasıl göründüğünü merak ediyorsanız da foto burada.

[IMG]http://i.imgur.com/KCYtAnUl.jpg[/img]

[IMG]http://i.imgur.com/V3t7nIk.jpg[/img]

metinmb407

Parçaları ayrı satarsan haberim olsun diyen arkadaşlara günceli. Pazarlık mevcut :) Ödemeyi taksitle de yapabiliriz :)

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

metinmb407

Sis setinin fiyatını yüksek yazmışım. Anahtarla ikisi 150 olsun. Ama Golf e olmaz

okaykay_1

Alıntı yapılan: metinmb407 - 01 Aralık 2014, 17:18:30
Sis setinin fiyatını yüksek yazmışım. Anahtarla ikisi 150 olsun. Ama Golf e olmaz
uymaz ise kürek sallamayalım o halde hayırlı satıslar
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

metinmb407

Bixenon farlar sis farı ve far anahtarı satıldı. Diğerlerine güncel.

metinmb407

Anladım ki orijinal değişilik isteyen arkadaşlar yok forumda :) Bu iş bizimle bitmiş bundan sonra tekerine sibop kapağı takan paylaşır fotosunu.

MurdeR

Alıntı yapılan: metinmb407 - 08 Aralık 2014, 13:30:12
Anladım ki orijinal değişilik isteyen arkadaşlar yok forumda :) Bu iş bizimle bitmiş bundan sonra tekerine sibop kapağı takan paylaşır fotosunu.
ön lipi opele uydurabilirsin  ;D ;D ;D ;D ;D ;D


metinmb407


metinmb407

Güncel... Arasanız her ikisi de Türkiye de bulunmayacak parçalar.