tavsiyeleriniz önemli bi bakın bakalım

Başlatan ata666, 14 Kasım 2007, 16:46:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata666

yaptırma diyenler çok. kamuoyu yoklaması sonuçlandı. yaptıracam sonrada sökecem herkesin gönlü hoş olacak:D:D:D:D
efsaneler ölmez şekilde değiştirmez.5 kapı GTİ

volksport

Alıntı yapılan: ata666 - 15 Kasım 2007, 17:48:28
yaptırma diyenler çok. kamuoyu yoklaması sonuçlandı. yaptıracam sonrada sökecem herkesin gönlü hoş olacak:D:D:D:D

Masrafın Hayırlı olsun... :D :D :D :D :D

golf-line2

Alıntı yapılan: cabrio63 - 15 Kasım 2007, 00:21:44
bu arada hazır yeri gelmişken sende arkada yazan 'X CAKAL' ve 'CORVETTE' yazısını kaldır derim.çünkü golf böyle şeyleri kaldıracak bi araba diil ;) şahin doğan varsa ona yapıştır :halazn:
şahinle doğanın yanında bile gecmiyorum plaka oşuma gitmişti ondan takmıştım onu kaldıralı 5 ay olacak >:D  x-cakala gelince orda duracan  ;D  cnk. polislerle matrak geciom :D ;D >:D

Firestarter

Kalsın orada o. Ayrı bir tarz katmışsın araca işte, fena mı?  ;)

golf-line2

Alıntı yapılan: Firestarter - 15 Kasım 2007, 22:34:23
Kalsın orada o. Ayrı bir tarz katmışsın araca işte, fena mı?  ;)

evet ibo onlar farkılı gösteriyo markası ne die soruyolar bazen bende yazzıyı gösteriom >:D

meytoo

Bencede yaptır ama kareler biraz büyük olsun  ve gri olsun daha hoş durur sanki :tamamdir

ata666

Alıntı yapılan: volksport - 15 Kasım 2007, 18:10:24
Masrafın Hayırlı olsun... :D :D :D :D :D
eralp kardeşim hazırı satılıyomuş çok masraflı bişey değil aslında 5 ytl gibi bi para gideecek. bu arada hazır satışıyomuş derken reklamcılarda veya tuninglerde değil. inanmayacaksınız hırdavatçıda buldum. mutfak kapaklarının orta kısımlarına yapıştırmak için yapılmış olan çiçekli falanlı folyolar var. damalısıda var.100x55 cm ebadındaki folyo 6 ytl fazla masraf olmıcak yani

Firestarter

Yaptır, dene, bir görelim hele. Ufak yeniliklerden kimseye zarar gelmez  :)

rocco35

selam
photoshop ya da benzeri programlarla bunun denemesini sanal ortamda yapabilirsin ama bana sorarsan yakışacaktır. İyi işçilikle güzel durur.

AhMeTH61

Bende şöyle bi resim var bilmem işine yararmı

warlock

Araba çift renkse ayırıcı bir ambians yaratır aynı üstteki resim gibi... Ama te tek renkte ticari teksi gibi duracak bence...

ata666

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 16 Kasım 2007, 12:45:29
Bende şöyle bi resim var bilmem işine yararmı

hakikaten ya evet çift renk olunca gerçekten güzel görünüyor. o zaman ben arabayı boyatayım sırf dama için  :saskin: :D :saskin: :D