polo 6n aee motor plastik kapağı :(

Başlatan yakup.41, 11 Eylül 2014, 22:09:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakup.41

merhabalar adım yakup soyadım yalçınkaya 24 yaşındayım kocaeli / körfezde ikamet ediyorum üniversite mezunuyum kasımda kısa dönem askere gideceğim şimdi maruzatıma geleyim 96 model 6n e sahibiz ancak motor üst kapağının plastik kısmı basit tipte olanlardan ben ise 98 model aee motorların üst kapağı olan daha dolu gösterişli olan kapaktan istiyorum mümkünmüdür bulabilmem tam olarak görüntü budur :) bunu diliyorum http://i235.photobucket.com/albums/ee220/POLO_34/IMG_2515.jpg

asteo1903

Bu kapaklar sanırım 98 modellerde başladı . Benim araçtada yok  :( görüntü olarak çok güzel duruyor  ;)

yakup.41

bostancı sanayiye gideceğim çıkmacılara ve kazalı araç satan alanlara soracağım eğer 1den fazla bulursam size irtibat no verebilirim

asteo1903

Teşekkür ederim uygun olursa düşünebilirim.  yalnız kapağı montaj için metal  ayaklarada ihtiyaç var .

bluerose1

kapak motor dikmelerine vidalanıyor eğer dikme yoksa kapağı nasıl montajlayacaksınız.
Red Machine!!!

yakup.41

türk milleti olarak neleri uydurmuyoruzki malzemeyi bulsam :)

furkanyldrm

Motor kapağı takıntısı olan aee polo sahibi bir üye vardı, aklıma birden o geldi. Tanıyor musunuz kendisini? :)

yakup.41

tanımıyorum ama tanımak isterim ve bulabildi mi acaba :)

bluerose1

Ben de bir adet oem kapak olacaktı zamanın bi proje için yedek almıştım bi depoya bakayım duruyorsa irtibatlaşırız
Red Machine!!!

yakup.41

aa çok sevindim unutmazsanız bakıp bana ya da konuya yazarsanız sevinirim :):)

bluerose1

Red Machine!!!

yakup.41

alpers3

çıkma orjınal olarak elımde mevcut.herhangı deforme soz konusu degıldır. :tamamdir

yakup.41

facebook tan iletişime geçelim mi ben mesaj atamıyorum site üzerinden www.facebook.com/yyk41